Story Summer Partydolazi u Mistral Beach Club powered by Radisson Blu Resort & Spa u Splitu, 9. srpnja 2024. Story ima recept za vrhunsko opuštanje i bezbrižan odmor, a kao i ranijih godina družit ćemo se s brojnim poznatim gostima.

Story summer party
Robert Gašpert 

Najpopularniji beach club u cijeloj Dalmaciji, ali i šire – Mistral Beach Club ugostit će tradicionalno Storyevo događanje. Opuštanje, zabava, kulinarska izvrsnost i zadivljujući ambijent – sinonim su za Mistral Beach Club. U ovoj oazi mira i sreće, odmah uz plažu i s impresivnim pogledom na more, možete se potpuno opustiti.

Story Summer Party 2023.
Robert Gašpert 

Međutim, Mistral Beach Club se ne ističe samo luksuznim ambijentom i opuštajućim mogućnostima, već i svojom živahnom scenom zabave i partija. Hotel Radisson Blu Resort & Spa u Splitu donosi urbani šik, mediteranski luksuz i vrhunsku udobnost.

A dok čekamo najvrući party u Dalmaciji, prisjetili smo se kako smo se zabavili proteklih godina pa smo izdvojili najljepše modne kombinacije naših gošća za ljetno opuštanje.

U kakvim su se zanosnim izdanjima pojavile naše poznate dame na Story Summer Partyju prošle i pretprošle godine pogledajte u galeriji: 

Robert Gašpert Modne kombinacije sa Story Summer Partyja 2022. i 2023.