Ovan

Posao: Povremeni naleti radne energije i adrenalina dat će Ovnovima dobre prilike za dobre poslovne uzlete. Moguće je da ćete dobiti novu poslovnu ponudu.
Ljubav: Pokušajte se više opustiti i prepustiti, a ne igrati toplo-hladno, jer nema potrebe za bilo kakvim trikovima. Pravo je vrijeme za zaljubljivanje. Sretno.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Solidan radni dan može očekivati ​​tipične predstavnike Bikova, prije svega u segmentu započinjanja realizacije novih poslovnih ideja, gdje vas očekuje liderska uloga.
Ljubav: Vrlo važan sastanak, a vrlo vjerojatno i sadržajan razgovor, možete očekivati ​​da ćete započeti s novom simpatijom tijekom današnjeg dana.
Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Blizanci

Posao: U glavi tipičnog Blizanca danas bi trebalo biti puno ideja i novih kombinacija, a barem jedna od njih mogla bi zaživjeti.
Ljubav: Budite zaduženi za dobru zabavu, smijeh i opuštanje, a sve ostalo će doći samo po sebi. 
Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Iako vas na poslovnom planu mogu očekivati ​​dodatne aktivnosti, razloga za brigu ne bi trebalo biti.
Ljubav: Postoje prilike za kratke avanture, ali i za ozbiljnija događanja na polju ljubavi, sve zavisi od vašeg trenutnog statusa i raspoloženja.
Zdravlje: Kronični problemi s dišnim organima, upozorava Astroputnik.

Lav

Posao: Sada vam stižu važne informacije koje ste dugo čekali i mogu vam pomoći da riješite neka pitanja koja vas muče već duže vrijeme.
Ljubav: Najvjerojatnije imate jake motive za angažman na ljubavnom polju, samo što danas nije realno da će sve ići glatko, odnosno čeka vas borba s nekoliko prepreka.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Djevica

Posao: Mnogo toga je nedovršeno, a ponekad vam se čini da nikada nećete moći sve privesti kraju. Promjene raspoloženja i iznenadni novi zahtjevi nadređenih mogu vas pomalo živcirati.
Ljubav: Eventualne verbalne nesporazume pokušajte riješiti na kompromisan način, nemojte se petljati oko svake sitnice.
Zdravlje: Pad imuniteta.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Ne dopustite da vam se obveze gomilaju prihvaćanjem tuđih, jer teško da ćete imati vremena obaviti svoje.
Ljubav: Ovo nikako nije povoljan dan da se naprežete i pokušate riješiti nesporazume koji datiraju iz davnine.
Zdravlje: Moguće prehlade.

Škorpion

Posao: Ne uskačite u posao o kojem nemate dovoljno informacija ili koji je na neki način neprovjeren.
Ljubav: Slobodni Škorpioni mogu se aktivirati neke priče iz prošlosti, neke stare simpatije, ali i sasvim novi ljudi mogu se jako zainteresirati za vašu malenkost. Svidjet će vam se sve, stoga uživajte.
Zdravlje: Odlično.

Strijelac

Posao: Pred Strijelcima je puno komunikacije, raznih razgovora i dogovora. Potrudite se odrediti prioritete i korak po korak rješavati situacije koje se mogu neočekivano pojaviti.
Ljubav: Nova simpatija već duže vrijeme zaokuplja vašu pažnju. Pred vama je povoljan dan da napravite barem jedan direktan potez.
Zdravlje: Ojačajte imunitet.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Ovaj dan vam može donijeti dosta izazova na polju komunikacije i zbunjujućih detalja u suradnji s najbližom okolinom, koji mogu prerasti u rasprave širih razmjera.
Ljubav: Danas biste mogli posvetiti posebnu pažnju voljenoj osobi i obradovati je lijepim znakom pažnje, možda poklonom ili izlaskom.
Zdravlje: Vodite računa o prehrani.

Vodenjak

Posao: Potrudit ćete se svim silama sve završiti u planiranim rokovima, ali okolina neće. Nerviranje vas neće nikamo odvesti.
Ljubav: Ako ste zadovoljni trenutnom situacijom u partnerskom odnosu, održite ga na razini na kojoj jeste, inače morate biti inicijator promjena.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Riba

Posao: Ne računajte previše na solidarnost i lojalnost okoline, sve ćete morati sami.
Ljubav: Manji pritisak na polju ljubavnih odnosa sasvim je dovoljan da vas remeti, a u vaš privatni život unese mnogo napetosti. Željeli biste neko vrijeme biti sami sa svojim mislima.
Zdravlje: Izbjegavajte teške fizičke napore.