Ovogodišnje izdanje zvjezdanog ljetnog partyja inspirirano je temom „Sve bi seke ljubile mornare“ pa će to biti prilika da brojni celebrity uzvanici pokažu svoja najbolja morska izdanja.

Lepršavo i opušteno – to je zajednički nazivnik Storyjevog specijalnog ljetnog izdanja magazina i spektakularnog morskog partyja koji će se sutra održati na lokaciji koja će biti najljepša kulisa samog događaja, u Mistral Beach Clubu powered by Radisson Blu Resort & Spa.

453414.jpeg
promo 

Ljeto, to obožavano godišnje doba, inspirira bojama, okusima, mirisima, a lakoća življenja koja je ljeti baš opipljiva, bila je inspiracija za „Story ljeto“ kojeg će prvi prelistati upravo uzvanici Story Summer Partyja.

01_StoryLJETO_COVER_2024_RGB.jpg
Story 

Uz posebno glazbeno iznenađenje uzvanici će tijekom cijele večeri uživati u sjajnoj, rasplesanoj atmosferi koju će potpisati DJ Peco.

Na sunčanoj terasi s koje puca najljepši pogled na morsko plavetnilo Jadrana, nazdravljat će se rashlađenim zvjezdanim okusima Aperol Spritza ili Campari Spritza - šarenim koktelima s potpisom PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave.

U posebnoj foto zoni generalnog partnera projekta - HONOR najljepše i najveće osmijehe, uhvatit će i trajno, u obliku fotografije, sačuvati poznati i cijenjeni fotograf Goran Čižmešija. Njihovu novu HONOR 200 seriju pametnih telefona Storyevi gosti moći će isprobati i otkriti napredak u mobilnoj fotografiji s naglaskom na portrete. Zahvaljujući ekskluzivnoj suradnji s pariškim Studiom Harcourt, tim HONOR serije razvio je HONOR AI sistem za portrete koji precizno podešava svjetlo i sjene za savršene portretne fotografije.

Čin-čin Tonic, izgovarat će se uz zdravice dok će se hvatati najbolji selfiji i ispijati novi okus Sensation Tonica koji je kombinacija gina i klasičnog okusa tonika u Sensation ruhu.

U INAFresh Corner kutku grickat će se čips Crunch&Go, a novu dozu energije za ples do jutra osigurat će ledeni cappuccino i energetski napitak Jim.

Grupacija Roca će na Story Summer Partyju predstaviti svoje brendove Laufen i Roca. Dok Laufen predstavlja vizionarski rad s keramikom koji se ogleda u modernim umivaonicima, Roca će se predstaviti s modelom miješalica koji dolazi u šarenim verzijama ručkica.

Pet centar – omiljeno mjesto kućnih ljubimaca, uključio se u Story Summer Party budući da su Mistral Beach Club kao i hotel Radisson Blu Resort & Spa - pet friendly lokacije kojima bi kućni ljubimci dali čistu peticu baš kao i vrhunskoj hrani sjajnog okusa PETKULT koja je prilagođena svim uzrastima i veličinama pasa.

453415.jpeg
promo 

Uz generalnog partnera HONOR, Story Summer Party podržavaju Mistral Beach Club, Radisson Blu Resort & Spa, Laufen, INA Fresh Corner, Pet centar, L'Oréal Paris, Sensation Tonic, HGSPOT, Keune Haircosmetics, San Carlo te PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave.