'One nikad nisu imale dobar odnos', kažu kraljevski stručnjaci na spomen odnosa princeze od Walesa, Kate Middleton i vojvotkinje od Sussexa, Meghan Markle. Iako je riječ o suprugama dvojice braće, jetrve Kate i Meghan ne komuniciraju, a navodno se nisu čule ni nakon što je princeza otkrila da ima rak i da ide na kemoterapije. 

Meghan Markle o vjenčanju Kate Middleton.jpg
Profimedia 

Iako se na početku Meghanine veze s Harryjem činilo kako će Meghn od Kate moći puno naučiti o britanskoj kulturi i krlajevskim pravilima, a nagađalo se da bi mogle postati i najbolje prijateljice - to se nije dogodilo. 

'Kate nema želju komunicirati ni s Harryjem niti s Meghan. Previše se toga dogodilo i jednostavno nije spremna još na to', rekao je izvor blizak kraljevskoj obitelji. Princ William je zabrinut što ima loš odnos s mlađim bratom i htio bi da se pomire, ali trenutačno ne pričaju. Kad bi uopće mogli početi raditi na poboljšavanju odnosa, ne zna se. 

Zašto Kate Middleton mrzi Meghan Markle?
Profimedia 

Činjenica je da Meghan i Kate nikad nisu bile bliske. Kate odgovara to što su se Meghan i Harry preselili u Ameriku jer ih manje viđa, a laknulo joj je prošle godine kada je saznala da Meghan neće doći na krunidbu kralja Charlesa. 

Situacija između te dvije obitelji postala je još gora nakon što je Harry objavio svoje memoare u kojima je blatio članove kraljevske obitelji i rekao kako Kate otpočetka nije prihvaćala Meghan. Prije toga su Harry i Meghan gostovali kod Oprah Winfrey i iznijeli niz optužbi na račun lošeg života u palači. 

Princ Harry i Kate Middleton
Shutterstock 

Harry se prisjetio i prvog događaja na kojem su prisustvovale Kate i Meghan. Bio je to trenutak kada je Middleton shvatila da će je uspoređivati i da će se morati natjecati s Meghan. 

'Njihov odnos nije puno napredovao od onog kad je bila Harryjeva djevojka', tvrde dobro upućeni u materiju. Kate navodno smatra da ona i Meghan imaju malo toga zajedničkog izuzev toga što su članice kraljevske obitelji. I zbog toga se Kate nije trudila biti bliska s Meghan.