Usprkos tome što se zaista trude svoju privatnost što više zadržati za sebe i biti što neprimjetniji izvan onog što zahtijevaju njihove karijere, Hana Huljić i Petrar Grašo su, otkad se saznalo da su u vezi, jedan od najpopularnijih domaćih parova o kojima brojni obožavatelji žele saznati baš sve.

Petar Grašo i Hana Huljić
Antonio Ahel/ Pixsell 

Nakon što se saznalo da čekaju drugo dijete radoznalost javnosti postala je sve veća, no par gotovo nikad nemamo prilike vidjeti zajedno.

Hana se na ovogodišnjim Melodija Jadrana pojavila u društvu majke Vjekoslave, a na zajedničkim je fotografijama već dobro vidljiv njen trudnički trbuščić.

Ivana Ivanovic/Pixsell Trudna Hana Huljić Grašo

Nove fotografije stigle su neočekivanim putem, objavila ih je Severina koja je očito neko vrijeme provela sa sretnim parom pa je sa svojim fanovima na Instagramu podijelila selfije s Hanom koja je blistala u ružičastoj haljini i s kosom odmaknutom od lica, kao i s Petrom koji je šarmantno pozirao s kolegicom.

Petar Grašo i Severina
Instagram 

'Predivna moja', napisala je Severina uz fotografiju s Hanom. 

Hana Huljić i Severina
Instagram 

Objavila je i snimku na kojoj ona i Grašo zajedno pjevaju njenu pjesmu ‘Virujen u te’, ali nije otkrila kojom prilikom se ovo druženje dogodilo.

Petar Grašo i Severina
Instagram 

Međutim, od ranije je poznato da su Petar i Severina dobri prijatelji, a zajedno su snimili i duet ‘Unaprijed gotovo’.

‘Mi se ne čujemo četiri mjeseca, pa se čujemo tri puta u tri dana. Veže nas nešto više od tog formalnog prijateljstva. Znamo se 20 godina i bliski smo’, rekao je ranije Grašo o njihovom prijateljstvu.