Na ljetnoj pozornici Novih dvora bana Jelačića održan je koncert pod nazivom 'Pop Misa Mediterana', kapitalno djelo skladatelja Tončija Huljića i Hane Huljić Grašo. Upravo je Hana zapjevala na velikoj pozornoci, a pridružila joj se i kolegica Lorena Bučan.

Hana je i prije dvije godine trudna nastupila na koncertu, mjesec dana prije nego je rodila kćerkicu Albu. I ove je godine nastupala trudna; odjenula je dugu bijelu haljinu, a kosu je raspustila u svoje prirodne kovrče.

Hana Huljić
Matija Habljak PIXSELL 

Podsjetimo, pop Misa Mediterana je sakralni koncert koji je svoju praizvedbu imao na Splitskom ljetu 2021. godine. Djelo je podijeljeno na tri dijela ukupnog trajanja 78 minuta.

Inače, Hana i Petar Grašo nastoje svoj privatni život držati podalje od očiju javnosti, no s vremena na vrijeme u intervjuima spomenu svoju malu obitelj. Njihova kćerkica Alba uskoro će proslaviti drugi rođendan, a Hana i Petar očekuju svoje drugo dijete.

Hana Huljić
Matija Habljak PIXSELL 

Hana je i prije nekoliko dana na svom kanalu 'Hana baby chanell', objavila pjesmu 'Palačinke', na kojoj sudjeluje i njezina kćerkica Alba. U pjesmici se može čuti kako se malena smije, guguće i tepa.

Više fotografija para pogledajte u galeriji:

Jadran Babić, Story Hana Huljić i Petar Grašo vjenčali su se u veljači 2022.