Petar Grašo (48) danas je potvrdio kako će on i supruga Hana Huljić Grašo dobiti još jedno dijete do kraja godine. Otkrio je to u telefonskom razgovoru za InMagazin, a iako nisu otkrili stiže li im druga djevojčica ili će starija kći Alba dobiti brata, Petar nije skrivao koliko je sretan zbog proširenja obitelji. 

Hana Huljić i Petar Grašo imaju kćer Albu
Jadran Babić 

Mnogi su se zato prisjetili trenutka kada je Grašo dobio prvo dijete. Kći Alba stigla je 17. srpnja 2022., a on je putovao satima da bi vidio prinovu i suprugu jer je imao ranije zakazane koncerte. Nije prisustvovao porođaju, a njegovi fanovi se nadaju da će ovoga puta to uspjeti realizirati. 

'Puno je trenutaka sreće, zaista ih je puno. Jedan od sretnijih momenata je kada sam se 17. srpnja vratio nakon deset sati putovanja iz Ohrida preko Skoplja do Zagreba, pa autom do Splita kada sam došao u deset sati u rodilište i uzeo to malo stvorenje u ruke rekao sam sam sebi: 'Ovo je tvoje majstore pa ti sad vidi'. To je jedan momenat koji nikada neću zaboraviti, naravno', rekao je Grašo svojedobno gostujući u emisiji 'Balkanskom ulicom' na srpskoj televiziji. 

Petar Grašo i Hana Huljić
Story 

Ispričao je kako je planirao očistiti raspored prije Hanina porođaja, ali ih je Alba iznenadila i uranila. 

'Te večeri sam bio toliko umoran, imao sam koncerte, a ona je malo ranije došla, par dana prije nego što smo mi mislili tako da me to zateklo, jer ja sam ostavio tih desetak dana kritičnih da budem kući, ali dijete je malo uranilo, tako da bio sam toliko umoran da sam samo došao kod majke i oca, tamo su bili Tonči i Vjekoslava i jednostavno smo popili crno vino i uživali u momentu', prisjetio se pjevač.

Više fotografija Hane i Petra pogledajte u galeriji: 

Jadran Babić, Story Hana Huljić i Petar Grašo vjenčali su se u veljači 2022.