U srpnju 2022. Hana Huljić Grašo rodila je prvo dijete, kćer Albu, a sada je presretan Petar Grašo potvrdio kako će se obitelj proširiti. U ovoj godini dobit će još jednog člana, potvrdio je to Petar u telefonskom razgovoru za InMagazin

Petar Grašo i Hana Huljić na MAC dodjeli nagrada
Story 

Hana je nedavno bila u javnosti pa je ispričala kako je Alba u njihove živote unijela pregršt radosti. Petar nije bio s Hanom na porođaju jer je život toga dana ispleo drukčijji scenarij. 

'Toliko uživam u svakom trenutku s njom, znam da će brzo narasti i možda sad jedva čekam da naraste, ali kad naraste bit će mi žao. Predivna je, vesela je, unijela je nešto posebno u naš život', izjavila je tada Hana za InMagazin. U siječnju je Grašina supruga istaknula kako se dobro snašla u ulozi majke

Hana Huljić i Petar Grašo čekaju dijete
Story arhiva 

'Kao i svaka majka, bačena si u vatru i ne znaš što, kako, ali na kraju ipak shvatiš sve što i kako. Isto mi je kao i svim drugim mamama', priznala je i osim dvije bake, pohvalila i supruga Petra: 

'Ma prekrasan je u svemu, stvarno. Imam blagoslov da imam uza sebe nekoga uz koga je sve to lakše. Snalazi se zapravo bolje nego ja. Dosta je opušteniji.

Hana i Petar vjenčali su se u veljači 2022., a za nekoliko mjeseci Alba će dobiti brata ili sestru. 

Više fotografija Hane i Petra pogledajte u galeriji: 

Jadran Babić, Story Hana Huljić i Petar Grašo vjenčali su se u veljači 2022.