Podrumi Dioklecijanove palače u Splitu sinoć su bili domaćin za više od 300 posjetitelja koji su stigli na otvorenje izložbe 'Univerzum kroz Ljubav' - umjetničke radionice ELKANA. Tonči, Vjekoslava i Ivan Huljić, Hana Huljić Grašo, Edina Pršić Babić, Robert Kurbaša, Domenica Žuvela samo su neki od uzvanika koji su uveličali otvorenje izložbe. 

Osnivač Elkane, Feđa Aaron Bučić, uz kolekciju jedinstvenog nakita od materijala poput kovanog meteorita i mokume-gane tehnikom obrađenog srebra i bakra, izradio je i prsten na kojem Brajevim pismom piše 'Ljubav'.

Fotografije pogledajte u galeriji:

Jadran Babić i Thomas Krstulović Otvorenje izložbe Elkana

'Kao i na cijeloj izložbi, i simbolikom prstena ukazujem na sljepilo ljudskog društva. Poruka izložbe je - počnimo gledati srcem da bismo shvatili svijet u kojem živimo i da bi ga vidjeli uistinu onakvim kakav jest. Jedino ljubavlju možemo otkriti, kroz srce osjetiti i vratiti se svom bitku. A taj bitak je LJUBAV', rekao je Bučić.

Hanu Huljić Grašo smo posljednji put vidjeli krajem siječnja, kad je na Instagramu objavila fotografiju svoje male, tročlane obitelji. Na fotografiji ona i Petar Grašo šeću sa svojom kćerkicom Albom odjevenom u šareni skafander. Malena je držala za ruke i mamu i tatu, a sudeći po njihovoj okolini zajedno su bili na nekoj zimskoj destinaciji.

Iako u emisiji 'Kod nas doma' 2. siječnja rekla da na Instagramu nikad neće objaviti ništa privatno, Hana je to prekršila 24 dana kasnije.

Podsjetimo, u razgovoru s Barbarom Kolar, Hana je rekla da ona i Grašo ne namjeravaju objavljivati privatne stvari na društvenim mrežama, samo ono vezano za posao. Otkrila je i da ne puštaju kod kuće svoje pjesme, osim kad ih rade.

hanahuljic.jpg
Instagram 

Progovorila i o Albi.

'Imam bebu koja pjeva otkako je imala osam mjeseci, što je zbilja čudno. Kako je počela pjevati neke pjesmice koje joj ja znam puštati za uspavljivanje, nije mi bilo svejedno što pjeva tuđe pjesmice, a ne moje. Odlučila sam taj moment da će pjevati svoje uspavanke. Ispalo je stvarno da je uz njih hipnotizirana i uspije zaspati', otkrila je i dodala da je i prije radila na dječjim pjesmicama pa joj to nije ništa novo.