'Koliko se vežete za predmete?', pitanje je to koje je svojim pratiteljima postavila glumica Bojana Gregorić Vejzović (52). Objavila je nekoliko fotografija kojima je dočarala koliko joj je značio instrument koji je velikodušno poklonila. 

Bojana Gregorić Vejzović
Instagram 

'Ovaj klavir je u mojoj obitelji preko 90 godina. Na njemu je svirao moj djed, moj otac i ja. Zadnje vrijeme bio je tihi ukras našem domu. Svirala sam samo na pozornici Gavelle u predstavama... 'Nora', 'Nevidljivi', 'Leda', 'Malograđani'..., no mojem klaviru prolazile su godine u tišini', napisala je glumica. Zatim je otkrila kako vjeruje u japansku izreku kako sve što ne dotakneš godinu dana, moraš pokloniti dalje.  

'Misao da moj klavir može nekoga razveseliti, poslužiti u školovanju potaknula je odluku da ovaj krasan 'gospodin' zaživi opet i to pod prstima profesora i učenika OŠ Mate Lovrak u Petrinji. Mislim da im sjajno pristaje, čuvajte ga i uživajte u njemu! Veselim se prilici čuti ga u raskoši njegova zvuka vođenog profesorima i talentom novih mladih generacija', istaknula je i objavila fotografiju novog 'doma' njezinom klaviru. 

Bojana Gregorić Vejzović
Instagram 

Bojana je diplomirala klasičnu baletnu školu i balet je plesala prije više od 30 godina, a onda je zbog ozljede morala prekinuti karijeru i okrenula se glumi. Danas je u braku s Enesom Vejzovićem i imaju sina Raula i kćer Zoe. 

Više fotografija Bojane i Enesa pogledajte u galeriji: 

Instagram, Story Bojana Gregorić Vejzović na Pelješcu