Petar Grašo nedavno je otkrio kako će on i njegova supruga Hana Huljić Grašo uskoro dobiti pojačanje u obitelji. Nakon što su u srpnju 2022. postali roditelji djevojčice Albe, sada im stiže dječak. Hana je trudna pet mjeseci, a ovih je dana u Zaprešiću nastupila s ocem Tončijem Huljićem, zborom i orkestrom u sklopu ciklusa 'Ban. Glazba. Uspomena.' i izvela djelo 'Pop Misa Mediterana'. Bio joj je to prvi nastup otkako je javnost saznala da im stiže drugo dijete

Hana Huljić Grašo gostovala je u HRT-ovoj emisiji
Screenshot 

'Sve je pod kontrolom, sve je u redu i svi smo sretni!', rekla je Hana za InMagazin. Ime za sina već imaju, no nije ga htjela podijeliti.

'Imamo, ali zadržat ćemo ga za sebe! Iako sve saznate o tom potom pa ćete i to!', poručila je kroz smijeh. Malena Alba zasigurno će biti presretna kada upozna brata, a Hana je ispričala kako malena sada doživljava maminu trudnoću i vijest da joj stiže pojačanje. 

Hana Huljić i Petar Grašo u srpnju su dobili kćerkicu Albu
Jadran Babić 

'Pa nije još baš svjesna, ali uskoro...ne zna šta je čeka', veselo je rekla Hana. Njezin tata Tonči našalio se da je Hana trudna svaki put kada blizu Zagreba treba otpjevati Misu.

'Zadnji put kad smo bili na Zagreb classicu, to sad već ima dvije godine, onda je bila u osmom mjesecu, ajde hvala Bogu, sad je u petom', rekao je, a Hana je dodala: 

'Je, baš sam rekla 'neću pivat treći put, dosta je za sada!'. 

Jadran Babić, Story Hana Huljić i Petar Grašo vjenčali su se u veljači 2022.