Već tjednima se šuška kako je na klimavim nogama brak pjevačice i glumice Jennifer Lopez (54) te glumca Bena Afflecka (51). Jen se otada nije oglašavala, osim kada je otkazala svoju turneju. Sada je svog supruga prvi put javno spomenula na društvenim mrežama, a njezina je gesta iznenadila mnoge. Čak i oni koji su tvrdili kako je između Lopez i Afflecka sve gotovo, više nisu sigurni u tu priču. 

Jennifer i Ben.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako u objavi nije komentirala glasine o krahu braka, mnogi smatraju kako je rekla i više nego dovoljno. 

'Naš heroj. Sretan dan očeva', napisala je pjevačica ispod fotografije Bena te stavila emotikon srca. Objavila je i fotografiju svoga oca, ali mnogi su se zadržali na objavi posvećenoj njezinu suprugu.

Ben Affleck
Instagram 

Jen i Ben bili su skupa u subotu, kada su se družili u kući na Beverly Hillsu. Riječ je o nekretnini koju su kupili 2023., nakon što su se vjenčali, a strani mediji navode kako je prodaju za 61 milijun dolara niti godinu dana od kupnje. Razlog je navodno taj što se Benu kuća nikad nije svidjela, ali mnogi misle da je to samo paravan, a da je istina zapravo da se par razvodi. 

Bračni supružnici družili su se i navečer u subotu. Svatko je sa svojim automobilom došao pred Benovu kuću za iznajmljivanje u Kaliforniji. Pjevačica se nije dugo zadržala. Da stvari između njih nisu najbolje potaknule su i priče da žive na odvojenim adresama, ali se nije odmah pomislilo na razvod već se smatralo da je to zato što je ona pripremala turneju, a on radio na novom filmu. 

Jennifer Lopez i Ben Affleck
Profimedia 

U javnosti neko vrijeme nisu bili skupa, a prošlog tjedna su se družili na proslavi završetka škole Affleckova sina Samuela. Pjevačica je na tu ceremoniju došla sa svojom djecom, blizancima Maxom i Emmom. J. Lo je navodno jako bliska s Benovom djecom iz prvog braka, a svojedobno je komentirala kako je Affleck sjajan očuh njezinoj kćeri i sinu. 

Negirati ili potvrditi komentare o razvodu očito još ne žele. Inače, Jennifer i Ben bili su u vezi prije više od 20 godina. Bili su i zaručeni, a onda su raskinuli zaruke tik pred vjenčanje. Ona iza sebe ima tri braka, a Ben jedan - onaj s Jennifer Garner s kojom je dobio troje djece.

Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Odnos između bračnih supružnika nije najbolji