Latino diva Jennifer Lopez (54) iznenadila je sve kada je prije nekoliko dana otkazala turneju 'This Is Me… Live | The Greatest Hits' i rekla da će se posvetiti djeci, obitelji i prijateljima. To je pokrenulo dodatne glasine kako su se ona i Ben Affleck (51) razveli i da joj u ovom trenutku nije do pjesme i plesa, što bi na koncertima svakako radila. 

Jennifer i Ben.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako pišu strani mediji, J. Lo i Ben su se razišli i žive odvojene živote, ali se nisu još službeno razveli. 

'U ovom trenutku oni samo rade ono što misle da je najbolje za njih. Ušli su u vezu vrlo optimistično i mislili da bi se stvari mogle promijeniti, ali ne mogu', rekao je izvor blizak paru. Mnogi navode kako su vilu vrijednu 60 milijuna dolara stavili na prodaju samo godinu dana nakon što su u gotovini platili imanje.

Ben Affleck i Jennifer Lopez.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ben navodno od sredina svibnja živi u Brentwoodu u Los Angelesu, a Jennifer je u posljednje vrijeme sve češće u obilasku kuća kako bi našla savršenu nekretninu za sebe. Pjevačici je velika podrška u svemu ovome njezina majka i sestre Lynda i Leslie Ann, kao i njezina djeca, 16-godišnji blizanci Max i Emme. 

I Affleck je u ovom teškom razdoblju dobio potporu onih koji ga vole, kao što je njegov najbolji prijatelj Matt Damon. 

Jennifer Lopez i Ben Affleck
BACKGRID Backgrid USA / Profimedia 

'Oslanja se na Matta Damona i na svoj mali krug velikih ljudi. Matt je uvijek čuvao leđa Benu i bio velika podrška. Ben je tužan zbog svega, ali je fokusiran na posao i na to da bude najbolji otac i roditelj zajedno s Jennifer Garner', kaže dobro upućeni izvor. Glumac s Garner ima troje djece, kćeri Violet (18) i Seraphinu (15) te sina Samuela (12). 

Iako su se razdvojili, Ben i J. Lo viđeni su zajedno u nedjelju u njihovom domu u Beverly Hillsu. Skupa su proveli četiri sata jer je Ben stigao na večeru u 17, a otišao sam oko 21. 

Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Odnos između bračnih supružnika nije najbolji