Šuškanja o razvodu Jennifer Lopez i Bena Afflecka sve su glasnija, a izjava koju je fanovima poslala pjevačica mnogima je znak da odnos između bračnih supružnika zaista nije stabilno. Ovih dana napokon su viđeni skupa, držali su se za ruke dok su odlazili s maturalne zabave Affleckove kćeri Violet, ali nisu izgledali sretno.Jen je ljutito gledala u Bena i zbog toga se pratitelji na društvenim mrežama slažu da je držanje za ruku bio samo 'medijski cirkus' i paravan kako bi svi pomislili kako je sve super. 

Jennifer Lopez i Ben Affleck
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

'Njeno lice sve govori', 'Ovako te ne gleda zaljubljena žena', pisali su. 

Jennifer je sada povukla šokantan potez - otkazala je američku turneju 'This is me... Live' koja je bila zakazana za 2024. godinu. Organizatori su rekli kako pjevačica uzima slobodno vrijeme kako bi bila sa svojom djecom, obitelji i bliskim prijateljima. Na svojoj web stranici OnTheJLo poslala je poruku obožavateljima. 

Jennifer Lopez u kratkom kombinezonu.jpg
Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

'U potpunosti sam shrvana i tužna što sam vas razočarala. Molim vas, znajte da ovo ne bih učinila da ne osjećam da mi je to apsolutno potrebno. Obećavam vam da ću vam se iskupiti i da ćemo opet svi biti zajedno. Volim vas sve jako. Do sljedećeg puta', napisala je. 

Iako su svi odmah pomislili kako je odustala od turneje jer se mora baviti privatnim problemima i razvodom, J. Lo to nije potvrdila. Ipak, činjenica je da je slabije išla prodaja karata za spomenutu turneju, a i prije nekoliko tjedana je bez objašnjenja već otkazano niz koncerata u sklopu turneje. 

Više fotografija para pogledajte u galeriji: 

Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Odnos između bračnih supružnika nije najbolji