Svi su se svjetski mediji raspisali o tome da se razvode Jennifer Lopez i Ben Affleck. Glasine kolaju već neko vrijeme jer su nekoliko puta viđeni u javnosti kako se svađaju, a Ben redovito na svim fotografijama izgleda pomalo ljutito i potišteno.

Šuškanja su se nastavila ovog mjeseca kada se Jen na Met Gali pojavila sama. Nakon toga se pojavila na još nekoliko događanja bez svog supruga, a ovih dana obavlja marketing i za svoju nadolazeću turneju i film. Sama.

Jennifer Lopez
Jeffrey Mayer / imago stock&people / Profimedia 

Supružnici su sada konačno viđeni zajedno u javnosti nakon dugo vremena. Iako su se držali za ruke, nisu izgledali sretno. Naprotiv, oboje su imali namršteni izraz lica dok su razgovarali na ulici.

Jennifer je izgledala sjajno kao i uvijek, a odjenula je puder roza kaput ispod kojeg se nazirala svilena haljina u istoj boji. Ben je također bio elegantan u svijetlo plavom odijelu i bijeloj košulji.

Jennifer Lopez i Ben Affleck
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsjetimo, Ben i Jennifer bili su zaručeni prije više od 20 godina, a onda su u studenom 2022. potvrdili da su se zaručili nakon što su dva desetljeća bili razdvojeni. Oboje su s drugima dobili djecu i izgradili obitelj, ali onda odlučili kako im je suđeno biti zajedno.

Kako je izgledalo njihovo vjenčanje pogledajte u galeriji:

Profimedia Vjenčane fotografije Bena Afflecka i Jennifer Lopez