Sve se glasnije šuška o bračnim problemima Bena Afflecka i Jennifer Lopez, a glasine da se njihova zajednica urušila definitivno ne smiruje njegov izgled posljednjih dana.

Tako je u prethodnom periodu snimljen kako hoda ulicom s limenkom piva u ruci, a sam se pojavio i na obiteljskoj proslavi. Zbog svega toga ne stišavaju se nagađanja na društvenim mrežama da je nakon dvije godine stavio točku na brak s latino divom. Na maturalnu zabavu svoje najstarije kćeri Affleck je došao ležerno odjeven, zgužvan, raščupan i neraspoložen. Mnoge je podsjetio na svoja izdanja kad se raspao njegov brak s Jennifer Gardner.

Lopez posljednjih tjedana živi u njihovoj vili na Bel Airu vrijednoj 60 milijuna dolara, dok Affleck živi u kući za mjesečni najam, samo nekoliko minuta vožnje od kuće bivše supruge Jennifer Garner u Brentwoodu.

On i Garner (52) bili su u braku od 2005. do 2018. i imaju troje djece.

Affleck i Lopez bili su u vezi prije 20 godina, čak su se zaručili i isplanirali vjenčanje, a onda je sve puknulo. Potom su im se putevi prije nekoliko godina spojili te su obnovili ljubav i vjenčali se prije dvije godine.

Ben Affleck godinama puši cigarete
Profimedia 

Jeniffer je na promociji svog novog filma 'Atlas' održala konferenciju za medije, a jedno od pitanja koje je čula bilo je ono o odnosu s Benom.

'Možete li prokomentirati vašu situaciju sa suprugom?', pitao ju je jedan novinar.

Jennifer se kratko nasmijala, a potom se uozbiljila i izravno pogledala novinara.

'Možete vi i bolje od ovoga', rekla je kratko na to.

JIM RUYMEN / UPI / Profimedia Ben Affleck pokazao novi imdiž.