Trendovi su prolazni, ali stil je vječan - tako bismo mogli opisali rad i pojavu Barbare Kolar, televizijske i radijske voditeljice koja je odavno postala sinonim za klasu u svojoj branši. Iako je u karijeri dala bezbroj intervjua, uvijek iznenadi iskrenošću, zezanjem na svoj račun, ali i poštenim odnosom prema novinarima. To je samo djelić razloga zašto je ove godine dobitnica nagrade L’Adria Story Hall of Famea za najbolje TV lice godine. Kako smo načuli na hodnicima na Prisavlju da bi u slučaju pobjede Baby Lasagne i dolaska Eurosonga u zagrebačku Arenu upravo ona, u tandemu s glumačkim zvijezdama Zrinkom Cvitešić i Goranom Višnjićem, kao i Duškom Ćurlićem, trebala voditi najveći glazbeni spektakl na svijetu, u opuštenom razgovoru doznali smo kako je preživjela trenutak kada nam je pobjeda izmaknula za svega 44 boda. Kao pasionirana skitnica po svijetu izrazila je želju za sljedećom lukom, a nije nedostajalo šale ni na račun idealnih frajera, ljubavi, veza, prehrane i dijete. Razgovarali smo i o modi te životnom zadovoljstvu, svemu zbog čega Barbara u 54. godini plijeni pozornost zrelom ljepotom.

Story_21_29052024_m.png
Story 

'Pretpostavljam da nerijetko u životu u našoj blizini postoje ljudi koji su vrijedni pažnje i možda bi mogli biti i dobri partneri, samo što mi nismo u fazi kad tu osobu možemo prepoznati kao takvu. Mislim da je tajming silno važan za gotovo sve u životu, pa tako i za trenutak u kojem će se iskra privlačnosti rasplamsati u nešto veće i trajnije', rekla je o ljubavi.

22.jpg
Press 

Kada se vizije i energije poklope, nastaju samo lijepe stvari. Potvrđuju to i Franka Batelić i Tomislav Marić ToMa koji su snimili predivan duet 'Da opet nađem te'. Suradnju oboje opisuju kao apsolutno zadovoljstvo, a da imaju pravi hit u rukama, čim su čuli pjesmu znali su i njihovi životni partneri, Frankin suprug, bivši nogometaš Vedran Ćorluka i ToMina supruga, glazbena pedagoginja Marina, a oni su im u svemu velika podrška. U to će se uvjeriti i uzvanici L’Adria Story Hall of Famea za koje mladi glazbenici pripremaju posebno iznenađenje - prvi će put uživo izvesti novi hit. Otkrivaju nam jesu li spremne oprave za najbolji party u regiji, objašnjavaju što čini dobar duet, ali i zašto je ponekad svakomu potrebno malo osame.

Barbara Kolar ekskluzivno za Story o ljubavi i gubitku najvećeg posla u životu
Robert Gašpert 

Marco Cuccurin već je godinama jedna od najzanimljivijih mladih osoba na našoj sceni. U sadržaju koji stvara na društvenim mrežama prikazuje svoj stvarni život, a ne idealiziranu verziju sebe pa ga zbog toga vole i prate stotine tisuća ljudi. Svoje platforme koristi i kako bi govorio o važnim životnim temama te mladima pokazao da nisu sami, kao i da se nikada ne trebaju sramiti biti ono što jesu. Upoznala ga je i starija publika zahvaljujući sudjelovanju showu emisijama ‘Plesa sa zvijezdama’ i ‘Zvijezde pjevaju’, u kojima je pobijedio. Sve su to razlozi zašto je uredništvo Storyja odlučilo ovom mladom Istrijanu dodijeliti ovogodišnju nagradu za influencera godine. Nagrada će mu biti uručena na skorom L’Adria Story Hall of Fameu kojemu se neizmjerno veseli. Otkriva nam i tko su najsjajniji biseri u njegovu životu, a nakon što je srušio broje, ističe koje još barijere želi skršiti.

Story_21-24_1200x780_PR.png
Story 

Ove i brojne druge zanimljive teme potražite u novom broju magazina Story koji je na kioscima od srijede, 29. svibnja. Ali to nije sve!

Fantastičan šoping s popustima do čak 40% uz časopis Story očekuje vas od srijede, 29. svibnja, diljem Hrvatske. Samo uz Story potražite shopping kupone s popustima na dar i pripremite se za kupnju na više od 500 prodajnih mjesta diljem Hrvatske.

Kuponi su iskoristivi do 4. lipnja, a u subotu 1. lipnja očekuje vas i poseban PBZ Card Premium Visa Happy Day! Samo na taj dan za plaćanje Premium Visa karticom ostvarite čak 40% popusta na odabrane artikle.

Story-Shopping-Fest_banneri_05-2024_21+kuponi_1200 x 675_01.png
Story