Voditeljica Barbara Kolar već je dugi niz godina zaštitno lice brojnih HRT-ovih emisija poput 'Zvijezde pjevaju' i 'Ples sa zvijezdama'. Navikli smo je viđati na malim ekranima u glamuroznim izdanjima, no ipak svako toliko nas 'pusti u svoje živote' i pokaže dijelić svoje intime.

Tako je ovoga puta na Instagramu otkrila da je na detoksu i pokazala primjer svog današnjeg jelovnika. Na fotografiji vidimo voće i povrće poput grožđa, krastavaca i cherry rajčica. Nedavno je pratiteljima pokazala i svoj veganski ručak, koji se sastoji od pečene mrkve i korijena peršina.

Barbara Kolar jelovnik
Instagram 

Podsjetimo, omiljena voditeljica se u nedavnom intevjuu osvrnula na medijske natpise vezane uz njezin fizički izgled.

'Sumnjam da itko ikada u potpunosti može oguglati na javno seciranje svoje pojave. Ja sam u malo manje od 30 godina u medijima bila premršava, predebela, genijalno odjevena, lišena svakog ukusa, uvjeravana da sam radila kirurške korekcije za koje nisam ni sigurna što im je cilj…

Barbara Kolar rijetko govori o ljubavnom životu
Instagram (@barbarakolar) 

Kad je čovjek mlađi, sigurno ga sve to više pogađa, no s vremenom shvatiš kako doista ne možeš svima biti po ukusu i da su svi pokušaji u tom smjeru unaprijed osuđeni na propast. Ljepota, a zanimljivost još i više ionako počivaju na nekim potpuno drugim zakonitostima i kvalitetama', tvrdi Barbara.

Kako se Barbara mijenjala kroz godine, pogledajte u galeriji:

Screenshot HRT, Story Kako se Barbara mijenjala kroz godine.