Pjevačica Severina Vučković stigla je na četvrto ročište zbog tužbe koju je protiv nje podignula sutkinja Lucija Lasić. Sutkinja je Severinu tužila zbog povrede prava osobnosti, a od nje traži odštetu od 3000 eura.

Severina je na sud stigla u crnoj uskoj haljini, koja je na sebi imala zanimljiv detalj na prsima. Riječ je o kreaciji brenda Magda Butrym, a njezina je cijena na službenoj web stranici oko 1170 eura. Fotografije možete pogledati OVDJE.

Severina Vučković
Instagram 

Uz haljinu je iskombinirala torbicu brenda Bottega Veneta, kao i ravne cipele brenda ALAIA, koje stojo oko 1000 eura. Njezino lice krasio je prozračan make up, a kosu je raspustila u opuštene valove.

Podsjetimo, splitska sutkinja, tužila je Severinu još u veljači 2020. godine. Razlog tome je što je godinu ranije Severina na press konferenciji za turneju 'Magic tour' izjavila sljedeće:

Severina.
Instagram 

'Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom sustavnom psihičkom silovanju od strane oca i institucija kad u ovoj zemlji niti žene niti djevojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja djeteta kod sutkinje Lucije Lasić', kazala je tada Severina.

Više Severininih frizura pogledajte u galeriji:

Discogs, Instagram Severina je tijekom godina isprobala različite stilove frizura.