Pjevačica Severina Vučković u utorak je imala zakazano treće ročište na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu zbog tužbe koju je protiv nje podignula sutkinja Lucija Lasić. Sutkinja je tuži zbog povrede prava osobnosti, a od pjevačice traži oko 3000 eura odštete. Pjevačica se nije pojavila na sudu.

'Ne mogu vam ništa reći o suđenju', kratko je za 24 sata rekla njena odvjetnica Jasminka Biloš.

Odvjetnica sutkinje Lasić rekla je nešto više.

'Sutkinja je danas donijela odluku da je raspravljanje tajno te ni jedna strana ne smije davati informacije o suđenju', rekla je.

severina vučković
Instagram 

Podsjetimo, splitska sutkinja, tužila je Severinu još u veljači 2020. zbog povrede prava osobnosti i tražila naknadu štete u iznosu od oko 3000 eura. Razlog tome je što je godinu ranije Severina na press konferenciji za turneju 'Magic tour' izjavila sljedeće:

'Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom sustavnom psihičkom silovanju od strane oca i institucija kad u ovoj zemlji niti žene niti djevojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja djeteta kod sutkinje Lucije Lasić', kazala je tada Severina.

Severina
Robert Gašpert 

Inače, Lasić je bila dio sudskog vijeća na Županijskom sudu u Splitu koje odlučuje o Severininoj žalbi na presudu kojom je odlučeno da dječak stanuje s ocem Milanom Popovićem, te je Severini oduzeto pravo odlučivanja u pitanjima zdravstvene skrbi i obrazovanja dječaka.