Slovenska manekenka Kaja Vidmar rodila je drugo dijete. Nakon kćerkice Viktorije, ona i partner Šime Vrsaljko roditelji su i malenog dječaka, kojem još nisu otkrili ime.

Svoju vezu Kaja i Šime potvrdili su u lipnju 2022. bez puno pompe i dijeljenja previše privatnih detalja. Prvo zajedničko dijete, kćerkicu Viktoriju dobili su dva mjeseca ranije, a ranije ove godine saznalo se da par očekuje i drugo dijete. Oko trudnoće Kaja je ovog puta bila zatvorenija nego prvi put, a iako je iz njenih rijetkih medijskih istupa bilo jasno da joj je termin početkom jeseni, tek jučer je potvrdila da je mališan stigao.

I vezu sa Šimom je dugo skrivala. Kad je otkrila da je trudna, dugo se nagađalo o identitetu oca njenog djeteta, a nije dugo trebalo da počnu glasine, potaknute fotografijama s Kajinog Instagrama na kojima se vidi samo sjena muškarca, da se radi o našem proslavljenom nogometašu, Šimi Vrsaljku.

Tada je u jednom intervjuu govorila o odabraniku svog srca.

'On je moj vitez o kojem sam toliko čitala u svim omiljenim pričama. Najveća mi je podrška, razlog zbog kojeg se svakog dana smijem i moj najveći motivator', rekla je Kaja.

Kaju na Instagramu prati više od 43 tisuće ljudi, a dobro je poznato lice u našem susjedstvu. Osim što je svojevremeno sudjelovala u slovenskoj verziji Plesa sa zvijezdama, fotografirala se i za Playboy. Pokrenula je i svoj brend odjeće.

'Oduvijek su me fascinirali kožne jakne, kožni kaputi i torbe u nekom starijem rock stilu u kombinaciji s elegancijom. Vjerovali ili ne, ja sam svoj brend pripremala dvije godine. Kad sve radiš sam, sa svojim idejama i svojim rukama i to u većoj i novoj zemlji, sve nekako duže traje’', rekla je ranije za slovenski portal 24ur.

Koliko joj je važna obitelj, Kaja je otkrila u jednom ranijem intervjuu kad je ispričala da ju je u mladosti posebno obilježila prometna nesreća koju je doživio njen otac.

'Očeva prometna nesreća koja se dogodila kad sam imala samo 12 godina bila je za mene šok, spoznaja da život može vrlo brzo proći, da se može vrlo brzo okrenuti naglavačke i da jedna sekunda može promijeniti mnoge stvari. Oca sam uvijek gledala kako se brine o obitelji i istovremeno vodi različite poslove. Uvijek smo imali lijep odnos, puno toga smo vidjeli i doživjeli zajedno. To se izgubilo u nesreći. Stvari više nisu bile iste. Primijetila sam da mu je sve gore, u zdravstvenom i financijskom smislu, fizički se više nije mogao brinuti za poslove. Tad sam odlučila da želim zauzeti njegovo mjesto. Moj otac mi je uvijek bio uzor', rekla je za portal Moški svet.

'Sve u svemu, jako sam vezana za svoju obitelj, puno mi znače i prioritet su mi. Od tad ih još više čuvam i više sam orijentirana na posao', dodala je.

Još fotografija prelijepe Kaje pogledajte u galeriji:

Instagram Slovensku manekenku Kaju Vidmar povezuju sa Šimom Vrsaljkom