Slovenska manekenka Kaja Vidmar rodila je drugo dijete. Nakon kćerkice Viktorije, ona i partner Šime Vrsaljko roditelji su i malenog dječaka, kojem još nisu otkrili ime.

Svoju vezu Kaja i Šime potvrdili su u lipnju 2022. bez puno pompe i dijeljenja previše privatnih detalja. Prvo zajedničko dijete, kćerkicu Viktoriju dobili su dva mjeseca ranije, a ranije ove godine saznalo se da par očekuje i drugo dijete. Oko trudnoće Kaja je ovog puta bila zatvorenija nego prvi put, a iako je iz njenih rijetkih medijskih istupa bilo jasno da joj je termin početkom jeseni, tek danas je potvrdila da je mališan stigao.

I vezu sa Šimom je dugo skrivala. Kad je otkrila da je trudna, dugo se nagađalo o identitetu oca njenog djeteta, a nije dugo trebalo da počnu glasine, potaknute fotografijama s Kajinog Instagrama na kojima se vidi samo sjena muškarca, da se radi o našem proslavljenom nogometašu, Šimi Vrsaljku.

Drugu triudnoću objavila je fotografijama na kojima se vidi da je u poodmakloj trudnoći. Pozirala je s kćerkicom na rukama, odjevena u potkošulju.

'Ona i on', napisala je, otkrivši da stiže dječak.

O majčinstvu i ljubavi sa Šimom progovorila je prošle godine u ekskluzivnom intervjuu za Story.

‘Jedva sam dočekala da postanem majka, sretna sam. Sve dolazi u svoje vrijeme', rekla nam je tad.

Otkrila nam je i kako su izgledali počeci njihove ljubavi.

'Nisam vjerovala da postoji ljubav na prvi pogled dok nisam upoznala Šimu. Ja kažem da je to bila sudbina. Iste smo energije, sličnih karaktera, sve nas to jako veže', ispričala je.

Ispričala je i kakav je Šime kao otac, kako njihovoj kćerkici Viktoriji, tako i sinu iz prvog braka Bruni.

'Šime je otac za kojeg su njegova djeca jako vezana. Daje im ljubav, sreću i veselje, među njima se vidi posebna veza. Kad se igra s njima, postaje mali dječak. Svaki put kada Bruno dođe u našu kuću, imamo igru 24 sata dnevno. Njegova dječja soba je uvijek puna smijeha i zabave. Ponosna sam na Šimu, stvarno me iznenadio kako dobro zna postupati i s tek rođenom bebom', rekla je.

Više njihovih fotografija pogledajte u galeriji:

Story Press Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar u intervjuu za Story