U posljednje vrijeme često izlaze natpisi i reklame u kojima Barbara Kolar navodno reklamira proizvode za mršavljenje. Naša kultna voditeljica sada je stala u kraj tim glasinama i potvrdila da je riječ o lažnoj reklami.

'Da preduhitrim sljedećih stotinu upita - radi se naravno o lažnoj reklami, neovlaštenom i nezakonitom korištenju lika i imena! Što je u civiliziranom svijetu ozbiljno utuživo... kod nas malo teže... Ali evo, nadam se da nitko nije nasjeo', napisala je Barbara.

Barbara Kolar.
Instagram 

Podsjetimo, tv voditeljicu smo nedavno pitali smeta li joj to što se redovito secira fizički izgled tv voditeljice, dok je kod muških kolega sasvim drugačija priča.

'Ma komentira se i dečke, samo je to u javnom prostoru nekako još uvijek manje vidljivo. A možda su muškarci našega vremena jednostavno pametniji pa su letvicu po pitanju vizualnog dojma postavili dovoljno nisko da nije teško dobiti prolaznu ocjenu.

Barbara Kolar rijetko govori o ljubavnom životu
Instagram (@barbarakolar) 

Nekako ste nam uvalili priču da je kod vas ipak presudan sadržaj, pa onda kad u formalnoj prigodi ne osvanete u trapericama to bude sasvim dovoljno - i vama i nama, haha. Žene su puno okrutnije i prema sebi samima i prema drugim ženama', kazala je Barbara, a cijeli intervju možete pročitati OVDJE.

Više njezinih fotografija pogledajte u galeriji:

Screenshot HRT, Story Kako se Barbara mijenjala kroz godine.