Voditeljicu Barbaru Kolar gledatelji najviše pamte po emisijama 'Zvijezde pjevaju' i 'Ples sa zvijezdama', a sada se prisjetila dana kada je gostovala u emisiji '5.com s Danielom'.

'Društvene mreže pamte bolje do mene pa kažu da sam prije dvije godine na dašnji dan gostovala u emsiji '5.com s Danielom'. Volim ovaj styling i fotku', napisala je voditeljica pored fotografije na kojoj pozira u potpuno crnom outfitu.

Barbara Kolar.
Instagram 

Barbara je za ovu prigodu obukla crni kobinezon s perijem, preko kojeg je nosila midi kožnu suknju. Kosu je svezala u visoku rep, a ovaj 'mračni look' zaoružila je crnim sjenilom na očima.

Otkrila je i kako je za njezin styling zaslužna kostimografkinja Nataša Svekler, koj već dugi noz godina odijeva HTV-ove zvijezde.

'Moje dvije najvjernije i najdraže zvijezde konačno zajedno', napisala je poznata kostimografkinja.

Inače, Barbara za razliku od mnogih, ona nema problem s pokazivanjem prirodnog izdanja bez šminke i glamura, a ovog puta pohvalila se fotografijom iz prekrasnog Splita.


'Kaže Alexa 'Tu ti se svi turisti slikaju!'. A dobro, očito mogu i domaći ako ih lijepo zamoliš. Divno je kako Splitu ne trebaju filteri čak ni kad more nije u kadru (zato smo mi za svaki slučaj stavile očale)', napisala je HRT-ova voditeljica ispod fotografije s prijateljicom.

Iako su njezini pratitelji bili oduševljeni fotografijom iz Splita, izgleda kako se mnogima nije svidjela njezina nedavna objava sa snimanja za jedan domaći medij.

Barbara Kolar
Instagram 

Naime, mnogi su komentirali da je Barbara na toj fotografiji isfiltrirana do neprepoznatljivosti.

'Ajme predivna! Al mislim previše filtera. Svejedno lijepa', 'Ček ček, šta si ovo ti Barbara?', pitali su se neki u komentarima.

Inače, ovo nije prvi put da su voditeljicu napali da izgleda neprepoznatljivo.


'Ti si tako lijepa zena, ovo mi je totalno ne ti', 'Zgodni ste inače ali ovo kao da ste neka druga Barbara', 'To više nisi Ti, oprosti Barbara', samo su neki od komentara razočaranih pratitelja.

Kako se voditeljica mijenjala kroz godine, pogledajte u galeriji:

Screenshot HRT, Story Kako se Barbara mijenjala kroz godine.