Barbara Kolar na svom Instagram profilu podijelila je fotografiju na kojoj je vidimo kako pozira s jednom od svojih najboljih prijateljica. Subotu su provele družeći se na zagrebačkoj špici, a nisu mogle odoljeti ni zajedničkoj fotografiji.

'Za prave ljude se udostojim i na špicu izaći. Tajana (prof.dr. Trbojević Vukičević) i ja prijateljujemo od 1984. (kao zvuči manje strašno nego ako kažem već 40 godina…) I veselim se što će joj studenti reći da sam nas okačila na Instagram', napisala je Barbara.

Barbara inače baš i ne dijeli slične fotografije pa bi se moglo reći da je ova, koju je objavila, prava rijetkost. Ipak, prošlo ljeto smo je mogli vidjeti kako uživa s tri najbolje prijateljice iz osnovne škole.

Najveće blago naših života su ljudi koje putem upoznamo, zavolimo i sačuvamo kao svoje. Jedan od najljepših događaja ovoga ljeta bez ikakve sumnje mi je reunion s najboljim prijateljicama iz osnovne škole. Originalna četvorka.

Sex i grad prije Sexa i grada (OK, i prije nego smo znale što ova prva riječ znači). Moje curke iz 8c. Hvala vam što smo - uz blagi dodir iskustvene mudrosti - ostale onakve kakve nas pamtim’, napisala je nedavno Barbara u opisu fotografije.

Kako se Barbara mijenjala kroz godine pogledajte u galeriji:

Screenshot HRT, Story Kako se Barbara mijenjala kroz godine.