Voditeljica Barbara Kolar već je dugi niz godina zaštitno lice brojnih HRT-ovih emisija, a sada je objavila svoju sliku iz mladosti i oduševila pratitelje.

'Na brodu za Lokrum prije 45 godina. Znam, znam, ocito ni onda nisam znala zatvoriti usta', napisala je omiljena voditeljica ispod fotografije. 

Inače, Barbara za razliku od mnogih, ona nema problem s pokazivanjem prirodnog izdanja bez šminke te u petom desetljeću svojom figurom sve ostavlja bez daha.

Poznato je kako se ova Čakovčanka godinama borila s viškom kilograma, no u posljednje vrijeme ne prestaje privlačiti pozornost novom linijom.

Kako je Barbara Kolar izgledala kao djevojčica?
Iva Lulić Barbara Kolar

Mnogi su se zato pitali koja je tajna njezina uspjeha te što se nalazi na Barbarinom meniju, što je ona sada otkrila na društvenim mrežama.

'A što vi danas kuhate?', upitala je Barbara svoje pratitelje i pokazala svoj veganski ručak, koji se sastoji od pečene mrkve i korijena peršina.

Barbara Kolar pokazala veganski ručak.
Instagram 

Podsjetimo, omiljena voditeljica se u nedavnom intevjuu osvrnula na medijske natpise vezane uz njezin fizički izgled.

Dotaknula se i činjenice da si mediji i javnost daju za pravo svakodnevno, njoj i njezinim kolegicama, zbrajati kilograme i slojeve šminke.

Barbara Kolar.
Instagram 

'Sumnjam da itko ikada u potpunosti može oguglati na javno seciranje svoje pojave. Ja sam u malo manje od 30 godina u medijima bila premršava, predebela, genijalno odjevena, lišena svakog ukusa, uvjeravana da sam radila kirurške korekcije za koje nisam ni sigurna što im je cilj…

Kad je čovjek mlađi, sigurno ga sve to više pogađa, no s vremenom shvatiš kako doista ne možeš svima biti po ukusu i da su svi pokušaji u tom smjeru unaprijed osuđeni na propast. Ljepota, a zanimljivost još i više ionako počivaju na nekim potpuno drugim zakonitostima i kvalitetama', tvrdi Barbara.

Kako se Barbara mijenjala kroz godine, pogledajte u galeriji: 

Screenshot HRT, Story Kako se Barbara mijenjala kroz godine.