Voditeljica Barbara Kolar već je dugi niz godina zaštitno lice brojnih HRT-ovih emisija poput 'Zvijezde pjevaju' i 'Ples sa zvijezdama', ali i njezinom radijskom angažmanu.

Za razliku od mnogih, ona nema problem s pokazivanjem prirodnog izdanja bez šminke i glamura, no ovog puta pohvalila se svojom fotografijom u rokerskom izadnju.

'Nasmijao me Dubravko Crnjak ovom montažom nazvanom 'Barbara Kolar, rane devedesete'. Sve mi je žao priznati da sam tih godina bila 100% štreberica, 0% vamp. Ali baš mi se sviđa ovaj 'Kim Wilde požderi se' look', napisala je simpatična voditeljica u opisu fotografije.

Naime, riječ o fotografij koja je generirana pomoću umjetne inteligencije, a njezin autor javio joj se u komentarima.

'A gle, tak mi je došlo...nadahnuće u sekundi. Paaa, ne znam baš da si tih godina bila štreberica. Ajmo se dogovoriti da si bila baš vamp. Radi mira u kući', rekao je umjetnik.

Barbara Kolar pokazala novu frizuru
Instagram 

Inače, Barbara se nedavno an svom Instagram profilu pohvalila svojim novim glamuroznim izdanjem, koje se nije svidjelo njezinim pratiteljima.

'Ono kad uspijem spojiti i frizuru i šminku i sjajne ljude i dobro raspoloženje… ispadnem skroz dobra buduća žena s naslovnice. Ne dodajem nikakve filtere, bila bi to uvreda za divan make up i ovu seriju spontanih fotografija', napisala je HRT-ova voditeljica.

'Ti si tako lijepa zena, ovo mi je totalno ne ti', 'Zgodni ste inače ali ovo kao da ste neka druga Barbara', 'To više nisi Ti, oprosti Barbara', samo su neki od komentara razočaranih pratitelja.

Više fotografija lijepe voditeljice, pogledajte u galeriji:

Instagram Barbara Kolar jedna je od najpoznatijih radijskih i televizijskih voditeljica