Omiljena voditeljica Barbara Kolar redovito objavljuje kadrove iz svog privatnog života, ali obitelj uglavnom drži podalje od očiju javnosti. Nedavno je na Instagramu objavila fotografiju s roditeljima i mlađim bratom Igorom. Uživali su u poznatom zagrebačkom restoranu, a za to su imali poseban povod.

'Obiteljski ručak u povodu tatinog 85. rođendana', napisala je voditeljica u opisu ispod fotografije. Barbara je jedno od omiljenih i najdugovječnijih HRT-ovih lica, a na ručku je blistala u plavo-bijeloj haljini.

Barbara Kolar s roditeljima na ručku
Instagram 

Osim što je pokazala obitelj, Barbara je nedavno pokazala i tri vrlo bliske osobe u svom životu, a to su njezine najbolje prijateljice. Zajedno su išle u Osnovnu školu i ostale bliske i desetljećima kasnije.

Najveće blago naših života su ljudi koje putem upoznamo, zavolimo i sačuvamo kao svoje. Jedan od najljepših događaja ovoga ljeta bez ikakve sumnje mi je reunion s najboljim prijateljicama iz osnovne škole. Originalna četvorka. Sex i grad prije Sexa i grada (OK, i prije nego smo znale što ova prva riječ znači). Moje curke iz 8c. Hvala vam što smo - uz blagi dodir iskustvene mudrosti - ostale onakve kakve nas pamtim’, napisala je Barbara u opisu fotografije.

Inače, simpatična voditeljica je odrasla u Bjelovaru, a puno je vremena provodila kod bake i djeda u Čakovcu.