Jednu od najdugovječnijih lica HRT-a, Barbaru Kolar, gledatelji najviše pamte po emisijama 'Zvijezde pjevaju' i 'Ples sa zvijezdama', ali i njezinom radijskom angažmanu.

Osim što neprestano dobiva komentare na račun zavidne linije koji održava strogim režimom prehrane, omiljena voditeljica vješto skriva svoj ljubavni život.

Robert Ferlin i Barbara Kolar bili su u vezi pet godina
Davor Puklavec/PIXSELL 

Podsjetimo, u HRT-ovom glazbenom showu 'Zvijezde pjevaju', prošle je godine jedan od natjecatelja je bio i njezin bivši partner, voditelj Robert Ferlin.

Voditeljski par u vezi je bio pet godina, ali odnos su tajili od javnosti. Upoznali su se jednom prilikom kada ju je Ferlin ugostio u emisiji na Radio Rijeci. Glasine o prekidu počele su 2006. godine, no oni tad nisu htjeli ništa komentirati.

Barbara Kolar i Robert Ferlin 2005. godine
Jurica Galoić/PIXSELL 

Inače, poznati radijski voditelj samo jednom nakon prekida prokomentirao njihovo održavanje veze na daljinu.

'Skupo me košta. Točno onoliko koliko stoji cestarina Zagreb - Rijeka.'

Barbara Kolar i Robert Ferlin su u odličnim odnosima nakon prekida
Story 

Nakon kraja njihove veze, omiljena voditeljica već godinama vješto skriva svoj ljubavni život.

Nedavno je otkrila kako je oduvijek privlači isti tip muškaraca te da joj je puno prirodnije biti s nekime tko ima iste afinitete kao i ona. 

'Uspijem se zaljubiti i u one za koje znam da nisu dobri za mene, čak i u one koji imaju karakterne mane koje ne bih ni prijateljima oprostila. Nije se teško zaljubiti. Težak je onaj korak više prema nečemu dubljem i smislenom', izjavila je prekrasna voditeljica.

Barbara Kolar i Robert Ferlin skrivali su vezu od javnosti
Screenshot HRT 

Također, u jednom nam je razgovoru skrenula pažnju na zanimljivu izreku. 'Ima jedna zgodna rečenica. Budi s muškarcem koji ti upropaštava ruž, a ne maskaru', izjavila je.

Barba je priznala da ne planira niti kalkulira kada je u pitanju ljubav. 'Poznajem puno žena koje su jasno definirale što žele od muškarca, istražile ‘tržište’ i ‘lovište’. Djelovale su proaktivno, strogo filtrirale. Mene je očito zauvijek pokvario Phil Collins sa svojim ‘You can’t hurry love, you just have to wait’', rekla je.

Barbara Kolar rijetko govori o ljubavnom životu
Instagram (@barbarakolar) 

Voditeljica tvrdi da joj se nije teško zaljubiti, već je teško pronaći ono zbog čega ćete ostati u tom odnosu.

'Život je često ozbiljna pojava i muškarac u njemu ne bi trebao biti netko zbog koga plačeš, nego netko zbog koga se osjećaš sretno i voljeno. Mrgudi, dramatičari, egoisti, grubijani i srodni poluproizvodi definitivno nisu na popisu onoga što mi se sviđa', zaključila je Barbara.

Ljubavni život Barbare Kolar
Story Press 

Voditeljica također smatra da žena uvijek odlučuje o 'prvom koraku'. Muškarci samo misle da su došli na tu genijalnu ideju, kako kaže Barbara.

'Žena diskretno da do znanja da nije nezainteresirana, čisto da dotični ne pobjegne. A onda on može biti frajer i potruditi se oko osvajanja'.

U spomenutom intervjuu za Story, izjavila je da je još kao mala otkrila da ćepravu ljubav pronaći u staračkom domu.

Više fotografija Barbare Kolar pogledajte u galeriji:

Screenshot/HRT, Instagram Barbara Kolar često pozira bez šminke