Jedna od najomiljenijih domaćih voditeljica, Barbara Kolar, na svom Instagram profilu često objavljuje situacije iz privatnog života. Za razliku od mnogih, ona nema problem s pokazivanjem prirodnog izdanja bez šminke i glamura, što je učinila i ovoga puta.

'Ono kad ljeto pomogne da sutonu ukradeš malo ljepote', napisala je voditeljica u opisu objave.

Inače, nedavno je voditeljica za Story.hr govorila o fizičkom izgledu, budući da u posljednje vrijeme dobiva samo komplimente javnosti.

'To su tako neke stvari koje su popratna pojava nečega. Duboko sam uvjerena da je puno bitnije biti sretan nego mršav. Ja sam najzadovoljnija svojom figurom bila kada sam bila najnesretnija. Volim ove 'kosti za juhu modele', a 'kosti za juhu' sam samo kad sam dovoljno pod stresom da ne jedem ništa, a to opet s druge strane nije dobro', rekla nam je tom prilikom.

Barbara Kolar pokazala novu frizuru
Instagram 

'Ja stvarno nisam sportski tip. Volim hodati i plivati, ali uglavnom ljeti. Čovjek se s godinama treba više posvetiti vježbanju. Pogotovo opterećenju za kosti pa sam se i ja upustila u to. Iako sam nesportski tip, trener mi kaže da sam jako posvećena. No, to je stvar moje naravi. Kad se u nešto upustim, u tome sam do kraja', otkrila je za Story.hr Barbara jednom prilikom.

Više fotografija voditeljice pogledajte u našoj galeriji.

Screenshot/HRT, Instagram Barbara Kolar često pozira bez šminke