Barbara Kolar na svom Instagram profilu podijelila je fotografiju na kojoj je vidimo kako pozira s tri najbolje prijateljice iz osnovne škole. Barbara inače baš i ne dijeli slične fotografije pa bi se moglo reći da je ova, koju je objavila, prava rijetkost.

‘Najveće blago naših života su ljudi koje putem upoznamo, zavolimo i sačuvamo kao svoje. Jedan od najljepših događaja ovoga ljeta bez ikakve sumnje mi je reunion s najboljim prijateljicama iz osnovne škole. Originalna četvorka. Sex i grad prije Sexa i grada (OK, i prije nego smo znale što ova prva riječ znači). Moje curke iz 8c. Hvala vam što smo - uz blagi dodir iskustvene mudrosti - ostale onakve kakve nas pamtim’, napisala je Barbara u opisu fotografije.

Podsjetimo, s Barbarom smo nedavno razgovarali o prehrani i fizičkom izgledu.

'To su tako neke stvari koje su popratna pojava nečega. Duboko sam uvjerena da je puno bitnije biti sretan nego mršav. Ja sam najzadovoljnija svojom figurom bila kada sam bila najnesretnija. Volim ove 'kosti za juhu modele', a 'kosti za juhu' sam samo kad sam dovoljno pod stresom da ne jedem ništa, a to opet s druge strane nije dobro', rekla nam je nedavno.

Više fotografija voditeljice pogledajte u našoj galeriji.

Screenshot/HRT, Instagram Barbara Kolar često pozira bez šminke