Jednu od najdugovječnijih lica HRT-a, Barbaru Kolar, gledatelji najviše pamte po emisijama 'Zvijezde pjevaju' i 'Ples sa zvijezdama', ali i njezinom radijskom angažmanu.

Osim što neprestano dobiva komentare na račun zavidne linije koji održava strogim režimom prehrane, omiljena voditeljica vješto skriva svoj privatni život.

Barbara Kolar na Story Hall of Fameu
Story 

Omiljena voditeljica sada je sa svojim Instagram pratiteljima podijelila kako uživa u bajkovitom Rovinju, povodom dana hrvatskog turizma.

Barbara je putem Instagram storyja objavila nekoliko fotografija prekrasnog krajolika i gastronomskih specijaliteta, no njezina poslijednja objava posebno je zaintrigirala njezine fanove.

Barbara Kolar pokazala novu frizuru
Instagram 

'Prvo kupanje pa karanje', napisala je lijepa voditeljica na fotografiju dva galeba kako se kupaju u vodi i u pozadini objavila pjesmu 'Ribari'.

Barbara Kolar u Rovinju.
Instagram 

Podsjetimo, u HRT-ovom glazbenom showu 'Zvijezde pjevaju', prošle je godine jedan od natjecatelja je bio i njezin bivši partner, voditelj Robert Ferlin

Voditeljski par u vezi je bio pet godina, ali odnos su dugo tajili od javnosti.

Robert Ferlin i Barbara Kolar bili su u vezi pet godina
Davor Puklavec/PIXSELL 

Upoznali su se jednom prilikom kada ju je Ferlin ugostio u emisiji na Radio Rijeci. Glasine o prekidu počele su 2006. godine, no oni tad nisu htjeli ništa komentirati.

Inače, poznati radijski voditelj samo jednom nakon prekida prokomentirao njihovo održavanje veze na daljinu.

Barbara Kolar i Robert Ferlin 2005. godine
Jurica Galoić/PIXSELL 

'Skupo me košta. Točno onoliko koliko stoji cestarina Zagreb - Rijeka', rekao je Ferlin.

Nedavno je otkrila kako je oduvijek privlači isti tip muškaraca te da joj je puno prirodnije biti s nekime tko ima iste afinitete kao i ona.

'Uspijem se zaljubiti i u one za koje znam da nisu dobri za mene, čak i u one koji imaju karakterne mane koje ne bih ni prijateljima oprostila. Nije se teško zaljubiti. Težak je onaj korak više prema nečemu dubljem i smislenom', izjavila je prekrasna voditeljica.

Više fotografija Barbare Kolar pogledajte u galeriji:

Screenshot/HRT, Instagram Barbara Kolar često pozira bez šminke