Robert Ferlin o privatnom životu rijetko govori pa se o tome jako malo zna, no nešto je ipak poznato javnosti. Iza sebe ima brak s profesoricom hrvatskog jezika Editom s kojom je dobio dvoje djece, Nikolu i Martinu, a najmlađu kćer Piju, koja danas ima 13 godina, dobio je sa Suzi Petričić. Pia je rođena u prosincu 2008., a brzo se počelo šuškati da Robert i Suzi imaju problema u vezi.

‘Da, rodila sam curicu i nazvala je Pia. Sada sam na roditeljskom dopustu i uživam u svojem djetetu, a to što vas zanima jesam li u vezi s Robertom Ferlinom, doista vam nemam namjeru komentirati, jer je to moj privatni život i moja intima na koju samo ja imam pravo, tako da uopće nemam potrebu to podijeliti s vama’, rekla je Suzi, tadašnja ravnateljica Parka prirode Učka, a trenutna direktorica Turističke zajednce Opatija za Story.

Robert Ferlin sa Suzi Petričić ima kćer Piju
Robert Gašpert 

Par je, prenijeli su tad hrvatski mediji, prekinuo 15 mjeseci nakon rođenja kćerkice. Ferlin nije komentirao odnos sa Suzi, no u intervjuu nam je otkrio da je Pia odlična učenica i vrlo talentirana. ‘Odlična je učenica, veoma sam ponosan na nju. Stalno je tjeraju u školi da recitira, vodi priredbe, bila je u Dječjem gradskom vijeću. Završila je i osnovnu glazbenu školu i sigurno bi bila bolji materijal za zvijezdu od mene’, rekao je.

Pohvalio se uspjesima i dvoje starije djece. ‘Martina je završila Pravni fakultet, a Nikola Ekonomski. Sva sreća što su imali pametnu mamu’, rekao je Ferlin.

Ljubavni život Roberta Ferlina
YouTube Robert Ferlin i Mario Battifiaca u showu Zvijezde pjevaju

Ranije je govorio da se više nema namjeru ženiti, a u intervjuu za Story na pitanje je li mu dosta braka, odgovorio je:

'Nikad ne reci nikad. Kad sam se razveo, još je bilo poznanika u istoj situaciji. Iz razgovora shvatiš da smo svi robovi tog papira na koji su nas naučili naši roditelji, konzervativniji od nas. Često se događa da zbog razvoda djeca pate jer je to neki križ, sramota. Neko vrijeme borio sam se s time i zaključio da ako se volimo - čemu papir. Doduše, divim se nekim ljudima, Marijevi roditelji imaju fenomenalan brak, 50 godina su zajedno i dan-danas se vole. Fenomenalno mi je vidjeti starije ljude da se drže za ruke. Možda previše idealiziram sve to’.

Barbara Kolar i Robert Ferlin bili su u vezi pet godina
Story 

Ipak, najpoznatija njegova veza je ona s Barbarom Kolar, s kojom je bio pet godina. Nakon prekida, ostali su u sjajnim odnosima, a ponekad bi se znali i našaliti na račun njihove bivše veze.

'Barbaru ne mogu više nahvaliti. Bio sam s njom godinama, nije li to dovoljna hvala? Zezam se, naravno. Osim što fantastično izgleda, još više kod nje cijenim to što je najbolja voditeljica u Hrvata. Ima savršenu dikciju, zvonki glas. Andrej Baša jednom je prilikom rekao da je nevjerojatno koliko joj se svako slovo razumije. A toga nema. I ja sam radijski voditelj i znam da nisam tako čist', ispričao je radijski voditelj.