Voditeljica Barbara Kolar već je dugi niz godina zaštitno lice brojnih HRT-ovih emisija, a sada je objavila svoju sliku kada je bila model za jedan modni brend i oduševila pratitelje.

'Svašta čovjek nađe kad kopa po podrumu…', napisala je omiljena voditeljica ispod fotografije. 

'Kao lutka iz izloga', 'Ljepoto sa stilom', 'Wow, pravi blast! Kako ste prelijepiii!', pisali su joj oduševljeni pratitelji u komentarima.

Javila joj se i njezina bivša kolegica Karmela Vukov Colić, koja se složila s voditeljicom. 'Tako i ja… čudo su ti podrumi, ormari, ladice…'

Inače, Barbara za razliku od mnogih, ona nema problem s pokazivanjem prirodnog izdanja bez šminke te u petom desetljeću svojom figurom sve ostavlja bez daha.

Barbara Kolar
Instagram 

Poznato je kako se ova Čakovčanka godinama borila s viškom kilograma, no u posljednje vrijeme ne prestaje privlačiti pozornost novom linijom.

Podsjetimo, omiljena voditeljica se u nedavnom intevjuu osvrnula na medijske natpise vezane uz njezin fizički izgled.

Barbara Kolar progovorila je o Robertu Ferlinu
Instagram 

'Sumnjam da itko ikada u potpunosti može oguglati na javno seciranje svoje pojave. Ja sam u malo manje od 30 godina u medijima bila premršava, predebela, genijalno odjevena, lišena svakog ukusa, uvjeravana da sam radila kirurške korekcije za koje nisam ni sigurna što im je cilj…

Kad je čovjek mlađi, sigurno ga sve to više pogađa, no s vremenom shvatiš kako doista ne možeš svima biti po ukusu i da su svi pokušaji u tom smjeru unaprijed osuđeni na propast. Ljepota, a zanimljivost još i više ionako počivaju na nekim potpuno drugim zakonitostima i kvalitetama', tvrdi Barbara.

Kako se Barbara mijenjala kroz godine, pogledajte u galeriji:

Screenshot HRT, Story Kako se Barbara mijenjala kroz godine.