Glumac Matt LeBlanc snimljen je u ležernom izdanju ispred restorana Uncle Bernie's Deli u Los Angelesu. Glumac je bio s prijateljm, a fotografi su snimili i kako u jednom trenutku pljuje na ulicu.

Inače vedar i raspoložen Matt sada je zadržao ozbiljan izraz lica, a njegovi obožavatelji nisu mogli ne primijetiti da se glumac trenutačno bori s viškom kilograma. Fotografije rijetkog izlaska u javnost pogledajte u galeriji:

Splash News / Splash / Profimedia, SplashNews.com / Splash / Profimedia Matt LeBlanc

Glumac se povukao iz javnosti, a otkako je preminuo njegov kolega Matthew Perry, viđen je samo jednom u javnosti.Matt i Matthew Perry bili su 'omiljeni duo' tijekom emitiranja serije 'Prijatelji', a upravo se Matt putem Instagrama prvi oprostio s voljenim prijateljem.

'Matthew. Teška se srca opraštam. Trenuci koje smo proveli zajedno iskreno su mi među najdražim trenucima u životu. Bila mi je čast dijeliti pozornicu s tobom i zvati te prijateljem. Uvijek ću se nasmijati kad pomislim na tebe i nikada te neću zaboraviti. Nikada. Raširi krila i leti, brate, konačno si slobodan. Puno te volim. I pretpostavljam da ćeš zadržati 20 dolara koje mi duguješ', napisao je.

Matt LeBlanc i Aurora Mulligan razišli su se zbog daljine
Profimedia 

Uspjeh kakav je LeBlanc priželjkivao od djetinjstva dogodio se sasvim neočekivano kad je 1994. dobio ulogu u seriji 'Prijatelji'. Poslije je priznao je da je sa 27 godina počeo sijedjeti pa je u svih deset sezona morao bojiti kosu kako bi zadržao mladolik izgled i reputaciju fatalnog zavodnika.

'Prije 'Prijatelja' imao sam tri propale serije i 11 dolara u džepu na dan kad su me zaposlili. Sjećam se da sam se morao vraćati čak šest puta kako bih čitao ulogu Joeyja. Bilo je baš napeto' kazao je Matt.

Nakon serije koja ga je proslavila, počeo je snimati spin-off ‘Joey’. Iako je bio siguran da će serija postići veliki uspjeh jer ponovno igra omiljeni lik, reakcije gledatelja bile su loše pa je serija ugašena nakon dvije sezone.

Matt LeBlanc i Andrea Anders na crvenom tepihu
Story 

Iako je tada slovio za jednog od poželjnijih muškaraca s malih ekrana, Matt danas ne izgleda niti približno kao nekad.

Kao i u Tribbianijevu životu, i kroz njegov su prošle brojne ljepotice. Navodno je ljubovao s pornoglumicom Jennom Jameson, a kada je imao 28 godina viđen je u strastvenom klinču s tada 17-godišnjom Kate Hudson. 

Poznati glumac iza sebe ima propali brak s Melissom McKnight s kojim je 2004. godine dobio kćer Marinu Pearl. Par je upoznala zajednička prijateljica 1997. godine, a američko-britanska manekenka tada je bila samohrana majka dvoje djece. Par se razveo u listopadu 2006. zbog 'nepomirljivih razlika', nakon samo dvije godine braka.

Matt LeBlanc potpuno se fizički promijenio od 'Prijatelja'
Profimedia 

Marina se rodila s kortikalnom displazijom, bolešću mozga koja uzrokuje epileptične napadaje. Roditelji su pokušavali pronaći medicinsko rješenje, no stanje je tijekom djetinjstva ostalo nepromijenjeno. Kad je 9. veljače 2004. došla na svijet, Mattov se život u sekundi promijenio i postao je usmjeren samo na malenu.

Tijekom godina njezino se stanje popravilo. Iako o tome ne govori, Matt je otkrio da je danas dobro, a Marina ga je nekoliko puta pratila i na raznim događanjima.