Voditeljicu Barbaru Kolar gledatelji najviše pamte po emisijama 'Zvijezde pjevaju' i 'Ples sa zvijezdama', ali i njezinom radijskom angažmanu.

Za razliku od mnogih, ona nema problem s pokazivanjem prirodnog izdanja bez šminke i glamura, a ovog puta pohvalila se fotografijom iz prekrasnog Splita.

'Kaže Alexa 'Tu ti se svi turisti slikaju!'. A dobro, očito mogu i domaći ako ih lijepo zamoliš. Divno je kako Splitu ne trebaju filteri čak ni kad more nije u kadru (zato smo mi za svaki slučaj stavile očale)', napisala je HRT-ova voditeljica ispod fotografije s prijateljicom.

Iako su njezini pratitelji bili oduševljeni fotografijom iz Splita, izgleda kako se mnogima nije svidjela njezina nedavna objava sa snimanja za jedan domaći medij.

Barbara Kolar
Instagram 

Naime, mnogi su komentirali da je Barbara na toj fotografiji isfiltrirana do neprepoznatljivosti.

'Ajme predivna! Al mislim previše filtera. Svejedno lijepa', 'Ček ček, šta si ovo ti Barbara?', pitali su se neki u komentarima.

Inače, ovo nije prvi put da su voditeljicu napali da izgleda neprepoznatljivo.

'Ti si tako lijepa zena, ovo mi je totalno ne ti', 'Zgodni ste inače ali ovo kao da ste neka druga Barbara', 'To više nisi Ti, oprosti Barbara', samo su neki od komentara razočaranih pratitelja.

Podsjetimo, Barbara je nedavno objavila svoju sliku kada je bila model za jedan modni brend i oduševila pratitelje.

'Svašta čovjek nađe kad kopa po podrumu…', napisala je omiljena voditeljica ispod fotografije.

'Kao lutka iz izloga', 'Ljepoto sa stilom', 'Wow, pravi blast! Kako ste prelijepiii!', pisali su joj oduševljeni pratitelji u komentarima.

Inače, Barbara za razliku od mnogih, ona nema problem s pokazivanjem prirodnog izdanja te u petom desetljeću svojom figurom sve ostavlja bez daha.

Kako se voditeljica mijenjala kroz godine, pogledajte u galeriji: 

Screenshot HRT, Story Kako se Barbara mijenjala kroz godine.