Internet je mjesto na kojem se može apsolutno sve - i ono dobro, i loše. Nažalost, to loše ponekad znači krađu identiteta i lažno predstavljanje. S tim se, uz brojna druga imena, ovih dana susreo i Tonči Huljić.

Huljić je odlučio upozoriti svoje obožavatelje pa je podijelio screenshot na svom Instagramu i pokazao im kako mu je netko napravio lažni profil. 'Ne nasjedajte na lažne profile', napisao je naš legendarni hitmejker.

Tonči
Instagram 

Uz mnoge druge koji su se već susreli s ovime, i Antonija Blaće je postala žrtvom prevare na Internetu. Antonija je na svom Instagram profilu svojedobno reagirala na niz lažnih reklama koje se pojavljuju na internetu, a u kojima, kako piše u tim oglasima, poziva ljude da isprobaju napitak za brzo gubljenje kilograma.

'Samo da vam javim da je ovo fejk!!! Hvala svima koji su me upozorili da se ovo vrti na mrežama', napisala je uz screenshotove spomenutih reklamiranja u kojima nije sudjelovala. Neki su uz fotografije i ime, zloupotrebljavali i njezine navodne izjave, koje dodatno potiču ljude na kupnju suplemenata.

Antonia Blaće
RTL 

Žrtva prevare bila je i Doris Pinčić Guberović. Naime, na jednom je portalu objavljen članak o njenoj navodnoj kući. 'Ako tražite idealno mjesto za odmor u Hrvatskoj, kuća Doris Pinčić u Rogoznici je nepogrešiv izbor', jedna je rečenica u članku o nepostojećoj kući, a zanimljivo je da su je autori stavili baš u Rogoznicu, s obzirom na to to da se Dorisin bivši suprug preziva Rogoznica. Doris je poručila da takva kuća ne postoji i da je riječ o prevari.

U galeriji pogledajte više fotografija Tončija i supruge Vjekoslave.

Robert Gašpert Tonči Huljić i Vjekoslava Huljić u braku su više od trideset godina