Brak njene kćeri Hane s Petrom Grašom unučica Alba i činjenica da je njen suprug Tonči bio dio žirija showa 'Superstara', Vjekoslavu Huljić gurnula je u prvi plan.

Obitelj Huljić ne voli se isticati privatnim životom, jer im to nije ni potrebno, već puštaju da obiteljski uspjeh govori umjesto njih.

Tonči i Vjekoslava Huljić jedan su od najdugovječnijih poznatih parova u Hrvatskoj, a u svibnju ove godine proslavili su 35. godišnjicu braka.

Tonči Huljić i Vjekoslava Huljić.jpg
Robert Gašpert 

U braku su dobili dvoje djece, Ivana i Hanu, koja im je podarila prvu unuku Albu.

Iako često naglašava da o privatnim stvarima ne voli govoriti, tijekom godina Tonči je otkrio neke detalje iz njegove veze s Vjekoslavom, pa je tako poznato da su se upoznali kad mu je bilo 18 godina i od tad su nerazdvojni. Iako mu se Vjekoslava svidjela na prvi pogled, do nje mu nije bilo lako doći.

‘Kad sam je vidio, imao sam 18 godina i tada nije bilo mobitela, tražio sam je godinu i pol. Ona je sjedila u prvom redu Splitskog festivala, a ja sam svirao klavir točno preko puta. Počeli smo se zabavljati 26. srpnja. Zabavljali smo se sedam, osam godina prije nego što smo se vjenčali', rekao je u intervjuu za Azru.

Vjekoslava Huljić, Tonči Huljić i Hana Huljić u Šibeniku 2014.
Hrvoje Jelavić/PIXSELL 

Priznao je i da se vjerojatno ne bi oženio da nije upoznao baš nju jer misli da neka druga žena ne bi mogla biti uz njega.

'Vjerujte, da mi ona nije supruga, vjerojatno se nikada ne bih oženio. Toliko sam teška osoba i nijedna druga ne bi mogla da bude uz mene, a da ne odustane. Nisam vjerovao da ću se ikada oženiti, u mladosti sam bio zvijezda koja nije željela obaveze bilo koje vrste. Ipak, imao sam sreće i vrlo malo pameti da se oženim i naš brak je i danas stabilan', rekao je za Kurir.

Prije desetak godina otkrio je i tajnu njihova uspješnog braka.

Hana Huljić pokazala vitku liniju na Melodijama Jadrana 2023.
Ivo Čagalj/PIXSELL 

'Duže smo u životu zajedno nego što smo bili jedno bez drugog. Nakon svih tih godina još uvijek imamo o čemu pričati, imamo što zajedno raditi. I ako se oko nečega trebamo svađati onda se svađamo oko tekstova. Ne filozofiramo oko budalaština tipa volimo li se ili ne. Smiješno mi je to. Filozofiranje o ljubavi pristaje samo američkim filmovima kao dio teškog promišljanja o životu. Ljubav je prirodna stvar, dogodi se, a o srodnim dušama banalno mi je pričati. Nama je u životu zanimljivo, dinamično. Ja sam dosta na putu pa možda i to pomaže opstanku našeg braka. No niti smo mi iznimka, niti je estrada kompletan idiotluk u kojemu caruju seks, droga, alkohol, rock i ludilo. Znam puno brakova u tom poslu koji su opstali, vole se i zabavno im je zajedno', ispričao je za Večernji list.

Još zajedničkih fotografija Tončija i Vjekoslave pogledajte u našoj galeriji:

Jadran Babić, Story arhiva Tonči Huljić otkrio da Grašo i Hana spremaju veliko slavlje nakon ljeta