Regionalni mediji već danima samo bruje o estradnom ratu između Severine i Jelene Karleuše.

Naime, Karleuša je našu pjevačicu prozvala zbog njezine izjave oko genocida u Srebrenici i na kolegičin račun uputila more kritika. Potom je Severina Karleuši proslijedila poruke koje je dobila od njenog supruga Duška Tošića, koji se pak sad brani da su ga prijatelji nagovorili da se javi hrvatskoj pjevačici.

Jelena Karleuša i Severina
Instagram 

Severina je sada na svom Instagram storyju podijelila fotografiju i niz videa na kojima ju srpska pjevačica javno podržava i hvali.

'Jedi taj SNS sendvič', pisalo je na fotografiji, a u objavi Jelenu su usporedili s Marthom iz popularne Netflixove serije 'Baby Reindeer'.

Severina i Jelena Karleuša.
Instagram 

U istoj objavi vidimo obje pjevačice u traper kombinezonu modne kuće Mugler, kojeg obožavaju brojne trendseterice, ali i svjetske i domaće poznate dame.

Imali smo ga prilike vidjeti i na Severini 2022. godina, a zatim nakon dva tjedna na Jeleni Karleuši.

No nije uvijek vladao rat među pjevačicama. Zanimljivo je kako je Karleuša u više navrata tijekom godina govorila da cijeni Severinu kao umjetnicu, te koliko joj se sviđa njezin modni izričaj.

'Fantastična je. Severina roka ozbiljne dizajnerske komade, zna to dobro da uklopi', rekla je za Exkluziv 2015. godine, a ranije je i komentirala njezin spot za pjesmu 'More tuge'.

'Severina u spotu pun pogodak. Dovela je liniju do savršenstva, nikad mršavija u životu nije bila. Kako su odlazili kilogrami, odlazili su i njezine godine', rekla je za Exkluziv 2014. godine.

2013. godine prisustvovala je Severininom koncertu u sklopu turneje 'Dobrodošao u klub'. 'Došla sam da je podržim i da se inspiriram', kratko je rekla Jelena ekipi srpskog Exkluziva o razlozima svog dolaska na kolegičin koncert.

Jednom prilikom je gostovala na televiziji B 92 gdje ju je voditeljica usred razgovora pohvalila zbog toga što je uvijek govorila sve pozitivno o Severini dok se druge kolegice vole 'sprdati s njom'. Njezin odgovor na to bio je sljedeći:

'Znaš zašto je to tako? Jako je lako spočitavati lijepoj ženi da nije talentirana. Lako joj je spočitavati intelekt, ljepotu, talent i želju za uspjehom. Sve se to vrlo lako kod nas pljuje, pogotovo kada su žene u pitanju. Reci mi jednu kolegicu koja izgleda približno dobro kao Severina i onda ćemo otprilike znati objašnjenje? Severina ne daje tri novčića na sve to što se događa nego ide iznad toga, a svi ti koji imaju nešto 'pametno' za reći, dobivaju sve više i više bora. Sve više i više se debljaju, sve više im se frajeri pale na uspješne žene kao što je Severina naprimjer', rekla je Karleuša 2012. godine.

U galeriji pogledajte poruke koje je Duško Tošić slao Severini:

Instagram screenshot Jelena Karleuša i Severina Vučković