Srpska pjevačica Jelena Karleuša gostovala je sinoć u emisiji 'Ćirilica', a tu je priliku iskoristila da se još jednom obruši na hrvatsku kolegicu Severinu Vučković.

'Ne poznajem je. Jednom su mi rekli da sam prošla pored nje, ali je nisam prepoznala', rekla je pa dodala:

'Govoriti o ženama tog kalibra, koje mogu prodati i vjeru za nevjeru i za novac... Ovo nije tema, mjesto i vrijeme s takvim državnicima i ljudima. Ne zaslužuju oni takvu tabloidnu temu - a ona je tabloidna.'

Severina, jelena karleuša
Instagram 

Jelena se nadovezala i na izjavu Dragana J. Vučićevića da su Severinini 'djed, otac, bivši muževi i sin Srbi, a ona napada Srbe'.

'To sam ja i napisala, a ona je mene napala strašno. Ja njoj ne mogu objasniti, smatram da se istina koju ja govorim ne može kupiti ni platiti. Mi smo vidjeli gdje ona radi i pjeva, svatko tko je plati, ona pjeva i podržava tu politiku. S druge strane, ona mora znati da kad se brani svoja zemlja, to ne košta, to se osjeća. To nije neprijateljstvo prema drugim zemljama i religijama“, istakla je.

Severina Vučković
Instagram 

Rekla je da ona nema sukob sa Severinom.

'Ona ima sukob sa zemljom iz koje vuče korijene. Ja ne vjerujem u priču da jedan narod za nešto može biti kriv i imati izvršnu moć', rekla je.

Petra Ria i Bojan Zibar, Jani Ugrin Jelena Karleuša pronalazi inspiraciju za outfite na Severininom Instagramu