Severina i Jelena Karleuša nisu u dobrim odnosima, a u posljednjem nastavku njihovog javnog sukoba zaratile su oko genocida u Srebrenici. Potom je Severina Karleuši proslijedila poruke koje je dobila od njegog još uvijek aktualnog supruga Duška Tošića, koji se pak sad brani da su ga prijatelji nagovorili da se javi hrvatskoj pjevačici.

Zanimljivo je da su regionalni mediji još u ožujku 2016. godine pisali o njihovom sukobu, ali i trenutku kad su se susrele oči u oči. Bilo je to na koncert Saše Matića u Beogradu, na kojem je osim Severine, gostovala i Karleuša.

Nakon koncerta internetom je počeo kružiti video na kojem srpska pjevačica na putu do pozornice prolazi pored Severine bez da ju je i pogledala, iako je ova prilično veselo poručila: 'Sretno'. Severina se na kraju samo kiselo nasmijala i počela kašljati, a kako su tada pisali mediji, nisu se pozdravile ni na generalnoj probi.

Bliski susret dviju diva pogledajte na snimci:

Karleuša je na Facebooku kasnije pojasnila što se dogodilo.

'Prošla sam, kako kažu 'nijemo' i bez odgovora pored Severine, samo zato što je nisam prepoznala. Sorry. Nema zle krvi. P.S. pozdrav i za Seve i za Kebu', napisala je.

Srpski mediji nagađali su da je kamen smutnje bila reperica Sajsi MC, s kojom je Severina snimila 'Silikone'. Karleuša je prva željela surađivati s repericom pa ju je razljutilo kad je Severina objavila svoju suradnju prije nje.

Potom je stiglo novo objašnjenje sukoba, a prema njemu sve je počelo baš na tom koncertu Saše Matića u ožujku 2016. godine.

Severina je prva imala tonsku probu, koja je trajala skoro 45 minuta. Kad su joj rekli da ubrza jer Jelena čeka, Severina je navodno upitala: 'Koja Jelena?'.

Karleuša joj to nije mogla oprostiti.

Petra Ria i Bojan Zibar, Jani Ugrin Jelena Karleuša pronalazi inspiraciju za outfite na Severininom Instagramu