Baby Lasagna možda nije osvojio 1. mjesto na Eurosongu, ali zato je osvojio srca Hrvata i fanova diljem svijeta. 

A njegovo srce odavno je osvojila njegova zaručnica Elizabeta Ružić mu je od samog početka najveća podrška i oslonac. 

Osim što je osmislila spot za hit-pjesmu 'Rim Tim Tagi Dim' s kojom nas je predstavljao na Eurosongu, često mu pomaže i oko modnih kombinacija i vizualnih dijelova projekata.

Zanimljiva je činjenica da je Elizabetin otac montirao spot za Olivera Dragojevića, a u videu koji je snimljen prije dvadesetak godina glumila je tada šestogodišnja Elizabeta. Njezin otac Josip vlasnik je firme iz Kaštelira, koja se već niz godina bavi videoprodukcijom, a u posao je uključio i svoju obitelj, piše Slobodna Dalmacija.

Radi se o pjesmi 'Čovik nasrid mora', koju je Oliver snimio u duetu s istarskim glazbenikom Brunom Krajcarom.

Inače, Elizabeta je završila Umjetničku akademiji u Splitu, a danas se bavi videoprodukcijom i umjetničkom fotografijom. Prije dvije godine je s Markom dobila nagradu za najbolji video na natječaju Moja.hr, natjecanju mladih kreativaca iz 20 županija i Grada Zagreba.

Podsjetimo, čitavo vrijeme tijekom priprema za Eurosong Elizabeta mu je bila najveća podrška. U dokumentarcu 'Ususret Eurosongu - Baby Lasagna' emitiranom uoči prve polufinalne večeri Eurosonga njih su dvoje progovorili o svom upoznavanju.

HRTi_-_2024-05-07_20.56.28.png
HRT 

'Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za taj bend. Vidjela sam sliku i pomislila: 'Vidi, koji zgodan lik'. Odlučila sam ga dodati na Instagramu i on je mene zapratio nazad. I onda mi se javio. Love Story 21. stoljeća', ispričala je je ona.

Otkrili su da prvi spoj nije prošao idealno, ako se nju pita.

HRTi_-_2024-05-08_13.54.46.png
HRT 

'Elizabeta je rekla da je došla doma i pustila svoju heartbreak playlistu, da je po njoj prošlo grozno, a meni je prošlo savršeno. Nisam se ni vratio do Umaga, a već sam joj poslao poruku kad ćemo opet i tada je bila sretna', ispričao je glazbenik.

'Ja sam već poslala poruku prijateljici da je ovo bilo grozno, da se lik nikad neće javiti u životu. Nije mi odmah odgovorila pa se on javio pa mi je napisala da se već naživcirala', dodala je ona.

HRTi_-_2024-05-07_20.57.05.png
HRT 

Osim toga, ona je navukla Marka na mačke jer je imala maznog mačka pa je Marko mislio da su sve mačke takve.