L’Adria Story Hall of Fame 2024. zabljesnut će 4. lipnja u bisernom ruhu i postati iconic platforma – Story Hall of Pearls.
Već tradicionalno nagradit ćemo domaće i regionalne medijske, umjetničke i estradne zvijezde, a ove godine uz pomoć naših čitatelja nagradit ćemo najbolji TV show i najbolju TV seriju.

Naš izbor, u kojem ste 20 dana mogli dati svoj glas, završio je sinoć točno u ponoć, a vrijeme je da objavimo pobjednike!

Podsjećamo, odluku donosimo slično kao na Eurosongu, odnosno pobjednika zajedničkim snagama odlučuju čitatelji i Storyjev žiri.

TLZP_Minea.jpg
Nova TV 

U anketi za najbolji TV show glasalo je čak 3664 čitatelja, a prve dvije pozicije zauzeli su 'Tko to tamo pjeva' i 'Tvoje lice zvuči poznato'. Nakon što je Storyjev žiri vijećao te smo zbrojili sve glasove, odlučeno je da nagradu odnosi show 'Tvoje lice zvuči poznato' Nove TV.

U kategoriji najbolje TV serije i žiri sačinjen od Storyjeve redakcije i čitatelji bili su složni te tu titulu odnose 'Kumovi' Nove TV.

Kumovi_RG (47).JPG
Robert Gašpert 

Čestitamo dobitnicima i vidimo se na najglamuroznijoj večeri, Story Hall of Fame 4. lipnja.

L'Adria Story Hall of Fame podržavaju generalni partner L'Adria i partneri Prahir Fine Jewellery, Arena Centar, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, Festigia, Polleo Sport, Perfecta Dreams.

Ekskluzivno na svim platformama Storyja pratite kako teku zvjezdane pripreme za L'Adria Story Hall of Fame i rezervirajte svoje vrijeme za praćenje najiščekivanijeg društvenog estradno-medijskog događaja - 4. lipnja ove godine!

Kako nam je bilo na Story Hall of Fameu prošle godine pogledajte u galeriji:

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame