Severina Vučković trenutno se nalazi usred skandala zbog poruka koje joj je slao Duško Tošić, još uvijek aktualni suprug njene srpske kolegice Jelene Karleuše.

Sve je započelo kad je Karleuša prozvala Severinu zbog njenih izjava o genecidu u Srebrenici, a tom prilikom spomenula je i Severininog sina.Kako se dale shvatiti iz njihovog kasnijeg dopisivanja, koje je Karleuša objavila, Severina joj je proslijedila poruke koje je dobila od Tošića.

severina.jpg
Instagram 

'Velika muka natjera čovjeka na bijedu i beščašće. Jedi taj SNS sendvič i ne spominji mi sina više nikad', napisala joj je Severina uz screenshotove poruka.

Severina i njen sin žive u Zagrebu, no često su boravili i u njenom luksuznom stanu u Splitu koji se nalazi na samoj obali mora.

Stan se nalazi u naselju Žnjan koje slovi za jedan od najluksuznijih kvartova Severininog rodnog Splita, pa je samim tim i mamac za poznate osobe.

Cijene stanova u tom dijelu Splita, koji su nešto manji od 100 kvadrata kreću se i do 650.000 eura, ovisno od kvadrature i lokacije, a pjevačičin se nalazi u jednoj od najatraktivnijih zgrada.

Severinina zgrada nalazi se u ulici koja je dobila ime po pokojnom papi Ivanu Pavlu II., koji je na tom prostoru održao i govor prilikom posjeta Splitu 1998. godine. To je potvrdila i sama Splićanka u svojoj objavi na Instagramu jednom prilikom.

'Stojim na svojoj terasi, u Ulici Ivana Pavla II. Bio je moj najdraži papa. Križ je postavljen na mjestu gdje je prvi put održao govor u Splitu. Križ je na vrhu malo zahrđao, ne vidiš ga odmah jer se već uklopio u sredinu, krošnje ga od dolje pokušavaju prekriti, ali odolijeva vremenu i stoji pravo. Kao moj podsjetnik da su sva zla i nevolje prolazne. Neka uskrsne sve poljuljano i pretvori se u radost života i pozitivne vibracije', napisala je Severina u opisu fotografije u travnju 2021. godine prilikom proslave Uskrsa.

I dok svoj zagrebački dom češće pokazuje, stan u Splitu rijetko vidimo. Ono što se može vidjeti da se ovdje odlučila za tradicionalnije komade namještaja nego u Zagrebu te da je ljubiteljica umjetnina na zidovima.

Kako izgleda njen zagrebački dom pogledajte u galeriji:

Instagram Severinin stan