O razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića često se spekulira u javnosti, a posljednji skandal izazvalo je njegovo dopisivanje s hrvatskom pjevačicom Severinom Vučković.

Kako je poručio Duško Tošić, nakon četiri godine odlučio je podijeliti 'svoju stranu priče' te se nada da će njegovom braku s Karleušom službeno doći kraj.

Na Instagramu je objavio dva Storyja posvećena Jeleni Karleuši.

'Daj Bože da je konačno odlučila da se razvedemo sporazumno', napisao je.

Duško Tošić
Instagram 

'Pošto vidim mnogo laži s druge strane, nisam se oglašavao 4 godine povodom svog privatnog života, zbog toga što smatram da sam iznad svake situacije, ali sve ima svoje granice, moja tolerancija se polako približava kraju, tako da ću uskoro dati detaljno svoju verziju, ali bojim se da će mediji morati naredne dvije godine baviti se time', poručio je.

Ranije je za Kurir progovorio o trenutnom odnosu sa srpskom pjevačicom.

Duško Tošić
Instagram 

'Preko odvjetnika pokušavamo dogovoriti se oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspješno', rekao je.

'I dalje pokušavam izbjeći razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu djecu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih', dodao je.

Instagram screenshot Jelena Karleuša i Severina Vučković