Sitno brojimo do celebrity tuluma godine, legendarnog Story Hall of Fame partyja.

Dok čekamo najglamurozniji i najveći društveni događaj o kojem se svake godine dugo priča, prisjećamo se nekih upečatljivih trenutaka s prethodnih partyja.

story hall of fame
Story 

Brend Story je poznata lica sa svojih naslovnica počeo okupljati prije 11 godina, a u međuvremenu je Story Hall of Fame postao događaj kojem se brojne domaće i regionalne zvijezde posebno vesele.

Osim što im je ovaj party prilika da se druže s kolegama i kolegicama, mnoge slavne dame s nestrpljenjem iščekuju priliku da najpoznatijim crvenim tepihom u Hrvatskoj prošetaju svoje zanosne večernje haljine.

Doris Pinčić
Sanjin Strukić/PIXSELL 

Međutim, ponekad se i njima dogodi situacija koja ni jednoj ženi nije mila pa su se tako 2017. dvije glumice na našem crvenom tepihu pojavile u istim haljinama.

Radi se o haljini s potpisom modnog dvojca ELFS koja je za oko zapela Doris Pinčić koja je u njoj stigla na Story Hall of Fame, a zatim se vjerojatno neugodno iznenadila kad je trudnu kolegicu Petru Kurtelu susrela u istoj haljini.

Petra Kurtela
Sanjin Strukić/PIXSELL 

'Do zadnjeg trena nisam znala idem li, tako da nisam imala pripremljenu haljinu. Na kraju sam nabacila na sebe jedinu svečanu u koju mi je stao trbuh, divnu srebrnu haljinu, i tako smo se sasvim slučajno Doris Pinčić i ja pojavile u istim haljinama. Meni je to bilo baš simpatično', prisjetila se kasnije Petra.