Story Hall of Fame je s godinama postao događaj kojeg brojne domaće, ali i regionalne zvijezde s nestrpljenjem iščekuju.

Biserni sjaj ovogodišnji je motiv eventa kojim se uzvanike želi inspirirati da modnim kombinacijama, ali i energijom, zablistaju i kreiraju uspomene na još jednu nezaboravnu noć u kojoj će se proslaviti 22 godine postojanja brenda Story. 

story hall of fame
Story 

Jedna od uzvanica je i poznata influenserica Ivana Mišković, koja nam je ekskluzivno otkrila da se već nekoliko mjeseci priprema za najglamurozniji događaj u godini.

'Haljina je odavno u pripremi, no ne bih otkrila previše detalja. Ono što vam mogu otkriti je da surađujem s jednim bosansko-hercegovačkim dizajnerom. Što se tiče dizajna, imali smo neki okvirni plan, a sitne detalje i ostalo dodajemo u toku', rekla je influenserica za Story.

Inače, Ivana je na prošlogodišnjem Story Hall of Fameu osvojila Nagradu za najbolju street style zvijezdu, a sada nam je otkrila gdje pronalazi inspiraciju za svoje outfite.

Ivana Mišković, Story Hall of Fame
Robert Gašpert Ivana Mišković

'Mislim da svi koji živimo u Hrvatskoj ne trebamo puno tražiti inspiraciju za odjevne kombinacije. Inspiraciju doslovno možemo vidjeti kada izađemo ispred svog doma. Ja oduvijek tvrdim su Hrvatice (uz bok Talijankama) najbolje obučene žene u Europi, a možda i šire. Tako da zaista pronalazim inspiraciju u svakoj curi koju sretnem na cesti', kazala je Ivana.

Priznala je da ne voli crpiti inspiraciju s Instagrama i društvenim mreža, a otkrila je i zašto.

'Iskreno, ne volim tražiti inspiraciju preko društvenih mreža. Volim vidjeti kako outfit izgleda uživo, u live momentu i pokretu. Na Instagramu često stvari izgledaju dobro, što ne znači da na svakome izgleda dobro ili da se uživo može dobro isfurati'.

L'Adria Story Hall of Fame podržavaju generalni partner L'Adria i partneri Prahir Fine Jewellery, Arena Centar, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, Festigia, Polleo Sport, Perfecta Dreams.

Ekskluzivno na svim platformama Storyja pratite kako teku zvjezdane pripreme za L'Adria Story Hall of Fame i rezervirajte svoje vrijeme za praćenje najiščekivanijeg društvenog estradno-medijskog događaja - 4. lipnja ove godine!

Kako nam je bilo prošle godine pogledajte u galeriji:

Story Press L'Adria Story Hall of Fame - četvrti dio