L’Adria Story Hall of Fame 2024. zabljesnut će 4. lipnja u bisernom ruhu i postati iconic platforma – Story Hall of Pearls.
U proteklih deset godina otkako se održava Hall of Fame, časopis Story je uz podršku partnera nagradio brojne domaće i regionalne medijske, umjetničke i estradne zvijezde, a svi oni ovu prestižnu nagradu doživjeli kao izraz podrške časopisa i publike, kao pljesak za sva svoja postignuća i rad kojim ostavljaju trag.

Ove godine uz pomoć naših čitatelja nagradit ćemo najbolji TV show i najbolju TV seriju. Prošlog tjedna krenula je naša anketa, koja je izazvala popriličan interes naših čitatelja. Odlučili smo baciti pogled na trenutno stanje u njoj, a kako se popularno kaže - rezultati bi vas mogli iznenaditi.

HoF-STD-special_mobile_1184x666.jpg
Story 

Kad je riječ o TV showu, u anketu se uključilo više od 2000 čitatelja portala Story.hr, a njih 61 posto vjeruje da je najbolji domaći show onaj Nove TV, 'Tko to tamo pjeva'. Drugi show iste kuće, 'Tvoje lice zvuči poznato' ima 21 posto, a na trećem je mjestu HRT-ov The Voice sa nešto manje od 8 posto glasova.

Iako nije izazvao toliki interes, u izboru za najbolju TV seriju iskristalizirao se jasan favorit - Kumovi Nove TV.

Ako želite utvrditi pobjednika ili pokušati preokrenuti rezultate. svoj glas možete dati u anketi u nastavku do 26. svibnja.