Story će ove godine u društvu brojnih zvijezda proslaviti 22 godine svog postojanja, a svojim će gostima dobrodošlicu poželjeti na najdužem i najglamuroznijem crvenom tepihu u regiji, kako i dolikuje slavlju u društvu ikona. Proslava će biti u znaku sjaja bisera koji bude skrivenu ljepotu, simboliziraju ženstvenost, snagu, gracioznost i eleganciju te ostavljaju neizbrisiv trag svojom posebnošću i jednostavnošću. Crvenim tepihom koji se nestrpljivo iščekuje, domaće i regionalne zvijezde ove će godine prošetati jedanaesti put!

L’Adria Story Hall of Fame 2024. zabljesnut će 4. lipnja u bisernom ruhu i postati iconic platforma – Story Hall of Pearls.

HoF-web-otvorna2.jpg
Story 

U proteklih deset godina otkako se održava Hall of Fame, časopis Story je uz podršku partnera nagradio brojne domaće i regionalne medijske, umjetničke i estradne zvijezde, a svi oni ovu prestižnu nagradu doživjeli kao izraz podrške časopisa i publike, kao pljesak za sva svoja postignuća i rad kojim ostavljaju trag.

Ove godine ćete i vi, naši cijenjeni čitatelji, moći sudjelovati u odluci o nagrađivanju najzaslužnijih - i to u dvije kategorije.

Naime, naši čitatelji mogu glasati za najbolju domaću TV seriju i najbolji hrvatski TV show, a zajedničkim snagama će s redakcijom Storyja odlučiti pobjednika. Slično kao na Eurosongu, odluka o pobjedniku donosi se na temelju glasova publike i glasova Storyjevog žirija.

Svoj glas možete dati u anketi u nastavku do 26. svibnja.

Anketa

Koji je najbolji hrvatski TV show?

Ova anketa je završena.
Glasalo je 3664 korisnika

Anketa

Koja je najbolja hrvatska TV serija?

Ova anketa je završena.
Glasalo je 656 korisnika

Story redakcija će i ove godine s velikim veseljem ugostiti neke od najvećih zvijezda domaće i regionalne scene za koje dizajneri pomno i do zadnjeg detalja osmišljavaju najglamuroznije kreacije.

L'Adria Story Hall of Fame podržavaju generalni partner L'Adria i partneri Prahir Fine Jewellery, Arena Centar, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, Festigia, Polleo Sport, Perfecta Dreams.

Ekskluzivno na svim platformama Storyja pratite kako teku zvjezdane pripreme za L'Adria Story Hall of Fame i rezervirajte svoje vrijeme za praćenje najiščekivanijeg društvenog estradno-medijskog događaja - 4. lipnja ove godine!