Deseto izdanje najglamuroznijeg društvenog događaja, L'ADRIA STORY HALL OF FAME, okupilo je brojne domaće i regionalne zvijezde, brojne influencere i druge poznate osobe iz estradnog miljea i društvenog života.

Dare to enter the new dimension! Pod tim motom u jubilarnom ruhu održao se ovogodišnji najiščekivaniji party godine, a za crveni tepih, koji se ove godine postavio na spektakularno uređenoj lokaciji Mozaik Event Centra (HoB) u Zagrebu, brojne su se zvijezde pripremale mjesecima u želji da zabljesnu u najboljem izdanju.

Marijana Batinić na L'Adria Story Hall of Fameu 2023.
Story Press Marijana Batinić

I doista, i ovogodišnji se L'ADRIA Story Hall of Fame crveni tepih mogao usporediti s najpoznatijim društvenim događajima koji se organiziraju na svjetskoj razini.

Story je povodom 21. rođendana dodijelio i nagrade u 20 kategorija, a među njima našla se i ona za Najbolje TV lice powered by Kerastase i L'oreal Professionnel Paris, a osvojila ju je hrvatskoj javnosti itekako poznata voditeljica Marijana Batinić.

Marijana Batinić
Story Press 

Marijana je na pozornici podsjetila da joj ovo nije prva Hall of Fame nagrada, a šalila se i na račun svoje haljine, koja je bila predivna, no ponešto drugačiji odabir od onih koje smo navikli gledati na simpatičnoj Splićanki sa zagrebačkom adresom.

O haljini se i danas priča, a riječ je o kreaciji poznatog svjetskog kreatora Ricka Owensa.

'Hvala super ženama koje su me skockale za Story party i zbog kojih sam se osjećala odlično u svojoj koži (zvuči kao reklama za uloške, ali trenutno ništa bolje ne mogu smisliti', našalila se na Instagramu, a otkrila je ida su njen izbor za najglamurozniju večer bile cipele domaćeg brenda Ledenko.

Partneri događanja su Opel, Braun Beauty Hrvatska, EDURO, PIVO 5TH ELEMENT, The Cookie Factory, Uber, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, Kerastase i Loreal Professionnel Paris, Altera, Festigia, Belodore - House of Essence, Iris MBM Vrtni centar i HP.

Marijana Batinić
Story Press 

#ladriastoryhalloffame #storyslavi21 #novadimenzija

Kako nam je bilo na L'Adria Story Hall of Fameu pogledajte u videu:

Tko je sve došao na L'Adria Story Hall of Fame, pogledajte u našim galerijama:

Story Press L'Adria Story Hall of Fame - četvrti dio

Story Press L'Adria Story Hall of Fame - treći dio

Story Press L'Adria Story Hall of Fame - drugi dio

Story Press L'Adria Story Hall of Fame - prvi dio

Story Press Dobitnici na L'Adria Story Hall of Fame3